KONTAKT:

 

MindPower Coaching 

Tlf. (+47 )829 95 365 (26,- pr. min.)

 

          Send mail

 

          Ultimate MindPower

KROPP, SINN OG SJEL

Vil du leve ett liv som føles mer meningsfullt for deg? Har du behov for å bearbeide smertefulle opplevelser i ditt liv, vokse ut av nedbrytende situasjoner og/eller tankemønstre, bli fri fra blokkeringer og simpelthen finne deg selv? Det er du ikke alene om, og akkurat nå pågår det et globalt bevissthetsskifte der åndelige holdninger er helt sentrale.

 

Åndelighet

Hva er“åndelighet” og hvordan påvirker det vår hverdag, vårt liv, og våre handlinger? Og hva menes med body, mind spirit - eller kropp, sinn og sjel? 

 

Mennesket er en helhetelig enhet av kropp, sinn og sjel, og disse dimensjonene er likeverdige. Det betyr at alt du gjør, tenker og føler henger sammen.  For å være i balanse er det nødvendig å ha fokus på hele deg, og være tro mot deg selv og din natur. 

 

Å være åndelig betyr ikke nødvendigvis at man må meditere, praktisere yoga, messe mantraer, studere karma, aura og alt annet som for mange fremstår som eksotisk, mystisk og abstrakt.  For de fleste handler det rett og slett bare om å leve i pakt med seg selv, lytte til sine behov, bli kjent med sin indre healer, forstå den intuitive stemmen vi alle har, å forstå helheten og universets enkle lover.

 

Det å bli kjent med sitt åndelige jeg oppleves av alle som en oppvåkning og personlig vekst.  Og når du har kommet dit er det "no return" til et begrenset "trangsyn" ;)

 

Her er noe av det jeg kan lære deg:

 

  • Det magiske mennesket

  • Chakra og aura 

  • Jording og beskyttelse

  • Energiføling , kanalisering, rensing

  • Tankens Kraft

  • Programmeringer

  • Affirmeringer

  • Reading med  klarsyn, kort og pendel

  • Healingteknikker

 

Disse åndelige verktøyene kan benyttes for å få svar på de store spørsmålene som handler om veivalg i livet og hvordan man best skaper og lever sitt liv.

 

Hvis du ønsker å lære mer om dette og utvikle din egen åndelighet kan du

ringe meg på 829 95 365 for en samtale. Alternativit kan du delta på et to dagers MindPower kurs der alt dette og mye mer er på agendaen.  

 

 

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter jeg deg med informasjon om pris og datoer.  Husk å skrive hvilket kurs du er intressert i, i Subject feltet:

 

 

 

 

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now