Roten til alt vondt og godt sitter i hodet og er et resultat av våre programmeringer og erfaringer igjennom livet, i likhet med at vi til enhver tid er et resultat av de valg vi har tatt og ikke tatt. 

Coaching handler om bevisstgjøring, og  å rydde bort det du ikke trenger i  livet for å gjøre plass til det som teller, og å utvikle ditt potensial, slik at du kan skape de resultatene du ønsker på  et personlig og profesjonelt nivå.  Det handler om å sette ord på tanker og følelser, sette grenser og utvikle nye mål.   Du kan forvente å oppleve nye perspektiver på personlige utfordringer,  identifisere muligheter til å forbedre tenkning og  komme i kontakt med dine potensialer. 

 

Dersom du er åpen for det kan vi også benytte oss av åndelige veiledningsteknikker som for mange åpner helt nye dører og landskap.  Men det er helt opp til hver og en i forhold til hva man finner naturlig for seg selv. 

 

 

Samtalen foregår enten i behandlingsrommet på klinikken, eller på telefon  med komfort fra ditt eget hjem.  Vi snakker så lenge du vil selv, men forutsetningen for at coaching skal være nyttig for deg er at du er villig til å gjøre nødvendige endringer for å skape ønskede endringer i ditt liv.  

 

Er du klar for dette er jeg klar for å hjelpe deg på tlf. 829 95 365  (26 pr. min) ,

Du kan også bestille en samtale på tlf. 413 87 987. Prisen for dette er kr. 500 for 30 minutter og 700 for 60 minutter. Betalingen vipses før samtalens start. Send SMS til 413 87 987 for å bestille din samtale :)

 Velkommen til en belysende, styrkende, healende og utviklende samtale :)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now