ETERISKE OLJER OG EKSTRAKTER MED BIOLOGISKE VIBRASJONER OG LYDFREKVENSER 

The healing power in a flower 

Visste du at blomster, skjell og krystaller lik deg selv har sjeletoner og synger sin egen lille melodi? 

Det visste ikke jeg heller, før jeg tilfeldigvis kom over Florachology i 2018 og av ren nysjerrighet og med en god dose skepsis prøvde ut en av essensproduktene på bl.a min hund som led av stress og angst. Den visste naturligvis ikke om testen min, og jeg kan derfor med sikkerhet si at det ikke var placeboeffekten som helbredet ham. Jeg testet selvfølgelig også produktene på meg selv og andre - med samme slående resultater. Derfor føler jeg trygg meg på å benytte Florochology produktene

både i klinikken, og å kunne tilby dem for salg til  mine klienter og oljekunder.  

En helt unik terapiform utviklet av Colin Kinghsott

Den engelske forskeren Colin Kingshott har gjennom de siste 25 årene forsket på vibrasjoner.

Det helt nye og unike innen vibrasjonsterapi er å benytte lyden fra blomster og krystaller for å balansere chakraenes vibrasjoner / frekvenser.


Colin Kingshott, Florachology, ble født i Barry, South Wales i en familie av naturlig healere og fra en tidlig alder kunne han føle vibrasjonene av blomster og krystaller, samt se aura som omgir hvert menneske.

Hva er PhytoSonus Bioresonance ™ terapi?
Fytosonus er bruk av fyto-resonans på det menneskelige bioenergifeltet og form, for å bringe balanse til auraen, chakraene og meridianene som kan ha blitt følelsesmessig, fysisk eller åndelig skadet.

Phytosonus Bioresonance ™ er kimen til det åndelige som finnes i det fysiske.

Hvordan er naturen involvert i terapien?
Naturen har et språk som kommuniserer gjennom lyder, dufter og farger, teksturer og mer.

Ved å fange naturens 'sanger' i en bioresonansessens, gir Phytosonus Bioresonance ™ midlene til å "synge" naturens helbredende sang til og i deg og gi naturlig healing til  minner og / eller energier etter behov.

Hvert system i kroppen, hvert organ, hver celle har en naturlig resonansfrekvens som den vibrerer. Når visse vibrasjoner av ekstern opprinnelse passerer gjennom kroppen, påvirker de delene som har en naturlig resonans med de spesifikke vibrasjonene. Så ved å bruke naturens 'sanger' direkte på den levende matrisen, påvirkes nervesystemet globalt og dypt.

 

Hos meg kan du bestille oljer til hjemmebruk, ta kontakt 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now