ETERISKE OLJER OG EKSTRAKTER MED BIOLOGISKE VIBRASJONER OG LYDFREKVENSER 

The healing power in a flower 

Visste du at blomster, skjell og krystaller lik deg selv har sjeletoner og synger sin egen lille melodi? 

Det visste ikke jeg heller, før jeg tilfeldigvis kom over Florachology i 2018 og av ren nysjerrighet og med en god dose skepsis prøvde ut en av essensproduktene på bl.a min hund som led av stress og angst. Den visste naturligvis ikke om testen min, og jeg kan derfor med sikkerhet si at det ikke var placeboeffekten som helbredet ham. Jeg testet selvfølgelig også produktene på meg selv og andre - med samme slående resultater. Derfor føler jeg trygg meg på å benytte Florochology produktene

både i klinikken, og å kunne tilby dem for salg til  mine klienter og oljekunder.  

En helt unik terapiform utviklet av Colin Kinghsott

Den engelske forskeren Colin Kingshott har gjennom de siste 25 årene forsket på vibrasjoner.

Det helt nye og unike innen vibrasjonsterapi er å benytte lyden fra blomster og krystaller for å balansere chakraenes vibrasjoner / frekvenser.


Colin Kingshott, Florachology, ble født i Barry, South Wales i en familie av naturlig healere og fra en tidlig alder kunne han føle vibrasjonene av blomster og krystaller, samt se aura som omgir hvert menneske.

Hva er PhytoSonus Bioresonance ™ terapi?
Fytosonus er bruk av fyto-resonans på det menneskelige bioenergifeltet og form, for å bringe balanse til auraen, chakraene og meridianene som kan ha blitt følelsesmessig, fysisk eller åndelig skadet.

Phytosonus Bioresonance ™ er kimen til det åndelige som finnes i det fysiske.

Hvordan er naturen involvert i terapien?
Naturen har et språk som kommuniserer gjennom lyder, dufter og farger, teksturer og mer.

Ved å fange naturens 'sanger' i en bioresonansessens, gir Phytosonus Bioresonance ™ midlene til å "synge" naturens helbredende sang til og i deg og gi naturlig healing til  minner og / eller energier etter behov.

Hvert system i kroppen, hvert organ, hver celle har en naturlig resonansfrekvens som den vibrerer. Når visse vibrasjoner av ekstern opprinnelse passerer gjennom kroppen, påvirker de delene som har en naturlig resonans med de spesifikke vibrasjonene. Så ved å bruke naturens 'sanger' direkte på den levende matrisen, påvirkes nervesystemet globalt og dypt.

Hvorfor gjennomføre en stemmeanalyse?
Den menneskelige stemmen er en kraftig bærebølge og formidler mye kunnskap om hva som skjer i de indre verdener av ditt vesen. Nyansene, intonasjonene og kunngjøringene gir kartet til det subtile raffinerte territoriet til din bevissthet og det pågående energienes verdener i. Så i virkeligheten er lyden til stemmen din nøklene til de utallige verdener der inne. Innenfor din stemme er de forskjellige dimensjonene av bevisstheten din. Innenfor hver av disse dimensjonene er det verdener med energier og emosjonelle mønstre som skaper de indre matriser av ditt vesen og generelle velvære.

Ved først å bestemme lydene som mangler fra ditt bioenergifelt via en stemmeanalyse og for det andre gi tilbake disse lydene til klienten i form av natur ‘sanger’ / lydessenser; de emosjonelle, mentale og åndelige situasjonene og elementære balansene i kroppen kan oppnås. Phytosonus Bioresonance ™ hjelper oss med å frigjøre det vi ikke alltid kan uttrykke med ord.

Du kan velge mellom 3 (tre) Phytosonus Bioresonance ™ behandlingsalternativer

1. Ocean Bliss FrequenSea ™ Coral Luminary Chakra Balance
Hver FrequenSea ™ Coral Luminary inneholder en blanding av naturlige eteriske olje-absolutter sammen med bioresonanselyder av koraller. Disse fantastiske energiene fra havriket renser, justerer og harmoniserer chakraene, i tillegg styrker strukturene i de øvre og nedre chakraene sammen med Sushumna, den viktigste energilinjen som går gjennom sentrum av kroppen. Hver korall er spesielt valgt ikke bare for sine individuelle egenskaper og kvaliteter, men også for sin evne til å fjerne sjakraene og de subtile kroppene av emosjonelt rusk for å bringe harmoni og balanse til aura- og energikroppene, noe som gir en dyp grundig renselse og balanse . Selv om FrequenSea ™ Coral Luminaries kan brukes enkeltvis ganske effektivt, fungerer de like bra når de er lagdelte, da hver korallarmaturkombinasjon er nøye strukturert for å styrke og bygge på en annen om nødvendig. Selv om denne behandlingen gir en fantastisk energisk støtte for lagene i kroppen din, vil sansene dine oppleve et ytterligere dimensjonalt aspekt når de aromatiske egenskapene veves inn i og rundt deg, og gir en samlet dypt kraftig avslappende opplevelse som lar deg føle deg renset og salig.

2. Høy vibrasjonschakraoljebalanse
Med over 40 års bruk i Storbritannia og deler av Europa, er PhytoSonus Bioresonance ™ High Vibrational Chakra Oils godt testet. Hver chakraolje inneholder en blanding av naturlige eteriske olje-absolutter sammen med bioresonanselyder av halvedelstener og planter som er unike for det chakraet. Disse skreddersydde oljene hjelper deg med å balansere ut og rydde chakraene og meridianlinjene av emosjonelle rusk og gamle tankemønstre som har frosset ned i de energiske lagene i kroppen din. Den skånsomme naturen og egenskapene til disse skreddersydde oljene fremmer en dyp tilstand av fred og ro når de tømmer energien din mens du balanserer auraen og energilagene samtidig. I motsetning til all annen behandling blir ikke oljene påført lokalt, men blir heller vibrert individuelt inn i kroppen din via kroppens naturlige energiske mekanismer, slik at du får en følelse av harmonisering når du blir kokonert i et fantastisk orkester av plantelyder og energier.

3. Butterfly Chakra Balance
Denne chakrabalansen vil hjelpe deg å komme ut av “Cocoon”, slik at du kan gå inn i overgangen som heter LIFE. Vibrasjonen til sommerfuglen skaper lysaksler som lar de helbredende englene ta del. De hjelper til med å gjenopprette balansen i dine egne vibrasjonsunderskrifter. Sommerfuglen er et verdifullt verktøy for selvtransformasjon og arbeid med bevisste og underbevisste fakulteter. Denne behandlingen gir en fantastisk rekalibrering til din vibrasjonssignatur 

I tillegg til å tømme tåkesinnet, gleder det sansene dine med aromatiske egenskaper som veves i og rundt deg mens sommerfuglen går på jobb, og gir deg en generell følelse av letthet og lykke, noe som ofte resulterer i en dyp indre tilfredshet.
Vårt oppdrag er å bringe balanse, fred og ro i kroppen, sinnet og ånden din.
Så du kan oppdage den egentlige essensen av deg selv, gjenopprette orden i kroppen din og harmonisere følelsene dine.

La oss balansere, harmonisere og gjenforene enheten din i et trygt, kjærlig og pleiende miljø, slik at lyset ditt vil lyse igjen til sin sanne kraft. Tillat oss å pleie velvære innenfra ved å tilrettelegge for en helbredelse som får din ånd til å føle deg fornyet.
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now