NATURTERAPI

De fleste forbinder eteriske oljer med duft og aromaterapi, det gjorde jeg også helt frem til jeg begynte å bruke det selv. Enda en magisk verden åpnet seg for meg og jeg ville bare ha mer fordi det på alle måter kjennes, føles og oppleves godt for kropp og sinn. 
 

Eteriske oljer er komplekst sammensatte og naturlige aromatiske komponenter som finnes i mange planter. De er plantens essens. Plantens energi. Usynlige frekvenser som påvirker oss fysisk og emosjonelt. Et av naturens mange undere og en vakker gave til oss mennesker.  


MindPower Helse tilbyr Reikibehandlinger med bruk av 100% rene eteriske oljer fra doTERRA samt terapautiske essenser og100% rene eteriske ojer med farger, lyder og vibrasjoner fra blomster og planter, sommerfugler og koraller.   Produktene kan også bestilles av MindPower Helse om man ønsker å fylle medisinskapet sitt med 100% rene naturpreparater :

 

  • Naturlige terapautiske aromaoljer ​fra doTERRA

  • Naturterapautiske chakraoljer med lyder og frekvenser fra naturen 

  • Naturterapautiske essenser med lyder og frekvenser fra naturen

  • Binaurale lydbølger som på påvirker hjernen og kroppen vår på en positiv måte 

Du kan lese mer om de ulike alterantivene under sine respektive faner og ta kontakt om du ønsker mer informasjon :)

 

 

NB!

Dette er alternative behandlingsmetoder som aldri skal erstatte medisinsk behandling ordinert av lege.

Reiki healing og øvrige tjenester er supplementærbehandling som kan benyttes i kombinasjon med medisinsk behandling for å lindre og/eller redusere omfanget av smerter og plager. Loven om markedsføring av alternative tjenester begrenser imidlertid beskrivelser utover dette da det er forbud å indikere at alternativ behandling kan virke, behandle, helbrede, bekjempe, motvirke, kurere plager eller ha noen form for effekt.   ​Mitt råd til alle som måtte lure på om det virker: Prøv det og se hvordan det fungerer for deg ;) Om du ønsker å lese mer om akkurat dette kan du gå til Forbrukertilsynet.no 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now