FAKTA OM REIKI


Reiki er både en høyvibrasjonsenergi, mest kjent som en universell livskraft, og verdens mest benyttede system for healing og personlig utvkling. Reiki praktisereres av mange millioner mennesker og  på mange offentlige sykehus verden rundt.

Hvordan virker Reiki?
Kvantfeysikere har vist oss at ALT er sammensatt av energi, inkludert alle aspekter av oss selv. Ved å arbeide med energien i og rundt kroppen, er det mulig å skape positive endringer på alle nivåer - fysisk, mental, emosjonell og åndelig. 

Det handler om VIBRASJONER, og våre vibrasjoner vokser og avtar avhengig av dagens forhold. Reiki-energien er en energi med høy vibrasjon, og under en Reikibehandling er du innhyllet med denne høy vibrerende energien som strømmer gjennom kroppen din og bidrar til å skifte og slippe ut tettere, lav vibrerende energi som begrenser deg. 

Det er egentlig ganske enkelt:

Høye vibrasjoner = Kjærlighet, takknemlighet, glede, latter, fred, aksept. Dette føles bra og virker oppbyggende
Lav vibrasjoner = sinne, bekymring, frustrasjon, sjalusi, hat osv. Dette føles dårlig og virker nedbrytende
.
Reiki virker helhetlig ved å heve energivibrasjonene og gjenoppretter balansen i kropp og sjel. 
.
Hva kan Reiki gjøre :

 • Gi ro og hvile 

 • Gi balanse

 • Gi økt energi

 • Lindre stress, angst og depresjon 

 • Gi helbredelse

 • Gi smertelindring

 • Lindre muskelsmerter

 • Styrke immunsystemet

 • Frigivelse av giftstoffer fra kroppen

 • Økt vitalitet og velvære

 • Fjerning av energiske og følelsesmessige blokkeringer

 • Dempe traume-reaksjoner 

 • Økt energiflyt


..og mye mer :)

Selv om noen opplever å bli fri for plagene sine etter en behandlingstime anbefales det generelt at man kalkulerer med minimum 3 timer for å få ønsket resultat. Jeg bruker å si at man bør merke en eller annen form for reaksjon allerede etter første time, og i såfall har man god respons og bør fortsette behandlngen. I motsatt fall kan man vurdere andre behandlingsformer. 
Det er en grunnregel at "godt rotfestede plager" tar lengre tid enn plager under utvikling. Videre er det ikke alle tilstander som kan kureres, for eks. kroniske sykdommer,  men Reiki kan lindre symtomene og gjøre det lettere å leve med denne tilstanden. 

Jeg anbefaler aldri å prøve flere alternative behandlinger samtidig. Følg en behandlingsmetode av gangen, i tillegg til medisinsk ordinert behandling.  Da slipper du å bruke unødvendig mye penger på flere behandlinger, da en av dem kanskje er nok. Om du prøver flere behandlingsformer samtidig vet du ikke hvilken som hjelper deg og det kan bli kostbart for deg å gå til flere terapauter samtidig når det kan være nok med en. 

 

NB!

Dette er alternativ behandling som aldri skal erstatte medisinsk behandling ordinert av lege.

Reiki healing og øvrige tjenester er supplementærbehandling som kan benyttes i kombinasjon med medisinsk behandling for å lindre og/eller redusere omfanget av smerter og plager. Loven om markedsføring av alternative tjenester begrenser imidlertid beskrivelser utover dette da det er forbud å indikere at alternativ behandling kan virke, behandle, helbrede, bekjempe, motvirke, kurere plager eller ha noen form for effekt.   ​Mitt råd til alle som måtte lure på om det virker: Prøv det og se hvordan det fungerer for deg ;) Om du ønsker å lese mer om akkurat dette kan du gå til Forbrukertilsynet.no 

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now