doTERRA

En gave fra naturen

De fleste forbinder eteriske oljer med duft og aromaterapi, det gjorde jeg også helt frem til jeg begynte å bruke det selv. Enda en magisk verden åpnet seg for meg og jeg ville bare ha mer fordi det på alle måter kjennes, føles og oppleves godt for kropp og sinn. 
 

Eteriske oljer er komplekst sammensatte og naturlige aromatiske komponenter som finnes i mange planter. De er plantens essens. Plantens energi. Usynlige frekvenser som påvirker oss fysisk og emosjonelt. Et av naturens mange undere og en vakker gave til oss mennesker. 

Eteriske oljer er så mye mer enn duft og aromaterapi. Du kan bare glede deg til å utforske denne verdenen. Eteriske oljer består av kraftfulle aromatiske komponenter, eller bitte små organiske molekyler, som finnes helt naturlig i mange planter; i planteceller eller såkalte "kjertler" i alt fra fruktskall og bark til røtter, blader og blomster. Det er sammensetningen av disse kjemiske komponentene som bestemmer hvilken aroma og fordelaktige virkestoffer den enkelte oljen har. Oljene er"flyktige" og beveger seg raskt gjennom luft, hud og barrierer, noe som gjør de enormt kraftfulle. Helt intuitivt har mennesket tradisjonelt tydd til planter for å dempe symptomer og bedre helsen. Vi vet at peppermynte og ingefær hjelper fordøyelsen. Vi vet at lavendel kan lindre sår og kan roe oss eller virke søvndyssende - og at melaluca renser og lindrer. Det er slik moder jord er skapt for oss!

De eteriske oljene kalles ofte plantens immunforsvar fordi de beskytter planten fra "inntrengere" utenfra; parasitter, virus og bakterier. De omtales også som "plantens hormoner og bærer av plantens livskraft"! Disse kraftfulle egenskapene kjenner menneskekroppen igjen. Rene eteriske oljer virker beskyttende og har kraftfulle fordeler for våre helse og velvære.

Om du ønsker å prøve ut oljer på deg selv hjemme kan du klilkke på denne linken for mer informasjon og bestilling. Om du ikke allerede er kunde kan du bli det på 3 måter: 
 

  1. Du kan registere deg som kunde

  2. Du kan registere deg som forhandler, du får da 25 % lavere pris

  3. Du kan registre deg som Wellness Advocate og blir da forhandler med egen nettbutikk. Du får da 25% lavere pris og flere andre fordeler jeg vil fortelle deg om dersom dette er aktuelt. Det er ingen hatches, kun fordeler for alle som elsker eteriske oljer :)
     

Om du synes det er litt knotete å registere seg og komme i gang  hjelper jeg deg veldig gjerne. Ta kontakt meg med meg i kontaktboksen nedenfor så får jeg deg opp og gå på 1-2-3 :)

 

Du kan også bestille en time i klnikken og få en behandling som inkluderer både Reiki og eteriske oljer. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now