Har du også lyst til å jobbe

med eteriske oljer?

Bli med meg i mitt faglig dyktige team og gjør en forskjell for verden. En person av gangen. En dråpe av gangen. Slik blir du oljeveileder eller Wellness Advocate i mitt team.

Slik kommer du i gang å jobbe med doTERRA

 1. OPPRETT DIN EGEN DOTERRA KONTO  ved å kontakte meg eller ved å registrere deg selv via min doTERRA-side.  Bestill en av startpakkene, for eks. Norway Basic Enssential med 7 eteriske oljer, eller Familiepakken (Home Essentials Kit) med 9 eteriske oljer, diffuser, kokosolje og veggie caps. 
   

 2. KOM I GANG OG UTFORSK OLJENE SELV. Ta i bruk diffuser daglig og lag deg daglige oljeritualer. Følg med og vær aktiv i Facebookgruppa vår. Her får du all opplæring du trenger for å komme i gang.
   

 3. BLI EN DEL AV DOTERRA SITT BONUSPROGRAM, LRP (loyalty reward program). Du vil snart merke at LRP lønner seg, fordi du sparer opp handlepoeng hver eneste måned. Du starter med å få tilbake 10% av alt du kjøper og etter et år får du 30% av alt du handler tilbake i form av handlepoeng.
   

 4. BYTT UT forbruksprodukter i hjemmet ditt med doTERRAs rene produkter; hudpleie, såper, sjampo, balsam, vaskemidler og kosttilskudd. Å være "et produkt av produktet" er viktig for å lykkes med doTERRA. Samtidig vil du lære deg å leve et renere liv, uten giftstoffer.
   

 5. SETT DEG INN I DOTERRA som selskap. Sett deg inn i visjonen om å ønske å endre verden, Healing Hands og Co-Impact Sourcing. Med dette vil du forstå at du også kan bidra til å endre verden til det bedre. Bare ved å lese de sidene jeg har publisert under ETERISKE OLJER er du godt i gang med denne delen :)
   

 6. BLI KJENT MED MEG og mitt team via møter og gratis workshopgrupper hvor du både lærer blandinger, får tips og blir inspirert.  Bli med på våre infomøter, oljeverksteder og webinarer. Gå stegene i ditt tempo.
   

 7. SETT DEG INN I MULIGHETENE doTERRA gir. Alle er vi oljeveiledere og lærere. doTERRA belønner dyktige lærere stort! 
   

 8. DEL MED ANDRE når du er klar! doTERRA er en livsstil. Og et ønske om å leve renere og sunnere. Det er dette du selger. Vi hjelper deg i gang med å dele, når du er klar!
   

 9. STÅ FREM SOM LEDER I DOTERRA. Noen ønsker doTERRA som en ekstra-inntekt. Andre vokser sakte men sikkert inn i en lederrolle. Du bestemmer selv hvor langt du vil nå. Jeg og teamet mitt følger deg dit du ønsker. 

Er du klar for å komme i gang som oljeveileder? Jeg hjelper deg i gang med ditt eget oljeeventyr og følger deg opp steg for steg. Du bestemmer tempoet.

Kontakt meg for å bli doTERRA oljeveileder / forhandler
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now