KOM I GANG MED OLJER 

Om du ønkser å kjøpe doTERRA sine oljer er det flere måter å bestille på. Du kan bestille produkter som kunde, dvs. til ordinære priser og kampanjetilbud. Da følger du første fremgangsmåten beskrevet nedenfor. 

Du kan også velge å bli en oljekonsulent, da får du 25% rabatt på alt du kjøper. Om du velger dette kan du også velge å din egen netthandel hos doterra. Dette er helt frivillig, det kommer an på hva du tenker å bruke ditt konsulentforhold til. Er det kun for deg selv, og evnt. til behandling av andre kan du velge uten netthandel.Om du ønsker at andre skal kunne kjøpe oljer av deg kan du velge å bli Wellness advocate med netthandel :)

HANDLE SOM KUNDE
Her handler du som kunde, dvs til ordinære priser og kampanjetilbud: ​

 1. Gå til https://www.mydoterra.com/mindpowerhelsenaturterapi/#/

 2. Klikk på SHOP

 3. Velg deretter ENGLISH - EUROPE (språk) og Europe (Residence) 

 4. Trykk på START SHOPPING

 5. Nå er du inne i nettbutikken og kan finne de produktene du ønsker.  Du finner en meny på venstre side: 
   

  SINGLE OILS: Her finner du rene oljer som du kan bruke både innvortes og utvores.  

  ON GUARD: Her finner du On guard serien som er doterreas oljer, kapser m.m. for immunforsvaret og beskyttelse 

  OIL BLENDS: Her finner du flasker med ferdigblandede oljemixer for ulike behov 

  DEEP BLUE: Her finner du oljer, krem, roll-on og kapsler for muskelsmerter, betennelser osv. 

  ACCESSORIES: Her finner du diffusere og mye annet nyttig 

Inne på hver side kan du trykke på produktene for mer informasjon. I siste linje på de fleste produkter står det Click here for more information.

Da får du opp et eget produktark som pdf for de enkelte produktet. 
 

Når du har bestemt deg for å kjøpe en olje trykker du på ADD TO CART og når du er ferdig velger du GO TO CART.

Vær obs på at det tilkommer mva og porto i sluttsummen. 

Hvis du ikke allerede er kunde må du registrere deg på siden du nå har fått opp. (Hvis du allerede har kunde id fyller du ut den nederste delen)
På SHIPPING METODE velger du STANDARD
På neste side side kan du legge inn et PASSORD slik at det går litt raskere å bestille neste gang. Passordet må bestå av 8-15 tall og bokstaver. 

På neste side må du legge inn følgende nummer på ID: 8388274 .  Det skal komme inn automatisk hvis du har fulgt den øverste linken min på denne siden. Følg deretter de neste instruksene så er du klar. 

Etter dette følger du instruksene videre til betaling. 

Ps. Ikke nøl med å kontakte meg for hjelp.  Jeg vil gjerne også invitere deg til å være med i min lukkede oljegruppe på Facebook hvor jeg deler oppskrifter, tips og forslag til bruk av oljene:

BLI OLJEKONSULENT Å FÅ 25% RABATT PÅ ALT DU KJØPER

 1. Gå til https://www.mydoterra.com/mindpowerhelsenaturterapi/#/joinAndSave

 2. Her ser du forskjellen på det å være kunde (kolonne 1), forhandler (kolonne 2) og forhandler med nettbutikk (kolonne 3) 

 3. Velg det som passer for deg og klikk på JOIN DOTERRA

 4. Velg deretter ENGLISH - EUROPE (språk), Europe (Residence) og NORWAY

 5. Trykk OK på gul pop-up boks. Den forteller deg bare at noen produkter ikke er tilgjengelige Norge 

 6. På siden du kommer til nå velger du det som passer best for deg 

 7. Påfølgende side må du fylle ut alle opplysninger som forespørres.  Nederst på siden skal det stå 8388274 i boksen for Enroller og Sponsor ID. 

Når du har gjennomført registreringen blir du forespurt å bestille produkter for å komme i gang. Det er lurt å velge dette da du unngår et registreringsgebyr fra Doterra.  Du betaler da for produktene men ikke for å registrere deg som forhandler.  For å komme i gang med et utvalg av lett anvendelige produkter anbefaler jeg deg å velge et KIT.  Det er flere KIT å velge mellom, men de fleste som skal bli konsulenter starter med FAMILIEPAKKEN. Men du kan også velge andre pakkeløsninger eller enkeltoljer om du foretrekker det :) Fordelen med disse KIT'ene er at du sparer mange hundre kroner på oljene. Det lønner seg altså prismessig, samt at du får en fin kombinasjon av oljer det er smart å starte med.  

Når du er ferdig registert får du ditt eget online doterrakontor samt evnt. din egen nettbutikk om du har valgt dette. 

Velkommen som doTERRA konsulent :) Jeg ønsker nå å hjelpe deg i gang og gi deg en del nødvendig informasjon, triks, tips og fordeler osv. ved din forhandleravtale, samt invitere deg til en sosial gruppe på facebook; OLJE-TRIBE" med opppskrifter, olje-utdanning og masse gratis verdi!  Jeg må personlig legge deg til, så kontakt meg om du vil være oljekonsulent for doterra :)Ring meg da på 413 87 987  eller send SMS eller en mail til grethe@mindpowerhelse.no  

Lykke til med dine oljeprodukter fra doTERRA, enten det er som kunde eller konsulent.  Du kommer til å blomstre som naturen selv av disse vidunderlige 100% rene og kraftfulle dråpene fra planter, blomster og trær :)

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now