SLMsmart

SLMsmart måltidserstatter for vektkontroll 

Du kan redusere ditt daglige kaloriinntak ved å erstatte frokosten med shaken SLMsmart Meal Replacement.

For ekstra vekttap erstatter du frokost og ett måltid til med Meal Replacement. Denne unike formuleringen inneholder tre forskjellige kvalitetsproteiner som holder deg mett, og forsyner i tillegg kroppen din med

23 vitaminer og mineraler.
.
Proteinblanding: 
SLMsmart Meal Replacement inneholder tre proteinkilder: myse, soya og kasein. Proteiner sørger for vekst og bevaring av muskelmasse. Aminosyrene fra myseprotein tas opp i blodet nesten øyeblikkelig etter at du har inntatt produktet. Deretter følger aminosyrene i soyaprotein og til slutt kaseinprotein. Disse kraftfulle ingrediensene vil tilsammen gjøre deg mett og klar for å møte dagen.
.
Energiblanding: 
De sunne karbohydratene og fettstoffene som finnes i SLMsmart Meal Replacement, er strategisk formulert for å holde forbrenningen i gang og gi deg den energien som livets utfordringer krever. Maltodekstrin, raps- og solsikkeolje er noen av ingrediensene som vil hjelpe deg med å opprettholde energinivået og metthetsfølelsen og å oppnå idealvekten din.
.
Vitamin- og mineralblanding: 
Fordi SLMsmart Meal Replacement inneholder de viktige næringsstoffene du finner i et balansert måltid, blant annet kalsium, jern, kalium og B-vitaminer, kan det være et effektivt alternativ til en vanlig frokost, lunsj eller middag.
.
For ekstra vekttap erstatter du to måltider per dag med Meal Replacement.

.
BESTILLING
Du kan bestille dette og andre Synergy Elite Helse produkter som ordinær kunde ved å benytte linken under for å komme til nettbutikken. Ved innlogging velger du Norge og følger veiviseren. På spørsmålet om Sponsor-Id skriver du følgende tall: 1938681

Link til netthandel: 
https://shop.synergyworldwide.com/Shop/AllCategories

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon