Body Prime

Body Prime for en sunn tarmfunksjon

Body Prime er et effektivt middel for å forberede kroppen din på en hvilken som helst helsekur. Takket være den betydelige mengden magnesium i produktet, vil det bidra til normalt energistoffskifte og bedre elektrolyttbalanse. Disse faktorene utgjør et utmerket grunnlag for kroppen din som forberedelse før din neste helsekur.
.
Du vil kjenne at Body Prime er en effektiv formulering. Eplepektin og sviskepulver utgjør hovedbestanddelene av dosen. Dette er en mild formulering fremstilt av velkjente fruktkilder.
.
FORDELER

  • Bidrar til en sunn elektrolyttbalanse

  • Bidrar til naturlig energistoffskifte

  • Bidrar til bedre muskelfunksjon, som også omfatter hjertemuskelen

  • Bidrar til normal muskelsammentrekning, inkludert normale hjerteslag

  • Kan minske tretthet og utmattelse

.
HOVEDINGREDIENSER


Magnesium
Body Prime inneholder 400 mg av det essensielle makromineralet magnesium. I kliniske settinger har magnesiumoksid vist seg å ha gunstig innvirkning på tarmbevegelsene og vil derfor forberede kroppen din på sunne vaner. Magnesium er også et viktig mineral for å opprettholde en sunn elektrolyttbalanse, og det er et viktig mikronæringsstoff som bidrar til å redusere tretthet. Det er dessuten vist at magnesium har positiv innvirkning på hjertekarsystemet.

Blanding av eple og svisker
Sviskepulver og eplepektin virker synergistisk og gir en kick-start på en hvilket som helst helsekur. Disse velkjente fruktkildene er, i tillegg til magnesiumoksid, anbefalt brukt i kliniske settinger for å bedre tarmbevegelsene, noe som gir en rekke fordeler. Disse ingrediensene er ikke genmodifiserte og er godkjente for daglig bruk.
.
BRUKSANVISNING
Ta 2 kapsler én gang per dag. Tar du mer enn anbefalt dose, kan det ha avførende virkning.
.
VANLIGE SPØRSMÅL
Hvor mange doser inneholder én boks Body Prime?
Hver boks med Body Prime inneholder 90 kapsler. 1 boks inneholder nok til 45 dager, basert på anbefalt dose på to kapsler per dag.
.
Hvordan innfører jeg Body Prime i min daglige rutine?
Anbefalt daglig dose med Body Prime er 2 kapsler per dag. Denne dosen kan tas når som helst på dagen. Denne formuleringen er effektiv og har en gradvis økende virkning. Body Prime er så mild at den ikke skal innvirke på din vanlige aktivitet. Body Prime krever ingen fasteperiode, og det er ikke en erstatning for et sunt og variert kosthold. Synergy oppfordrer deg til å spise sunn mat sammen med den anbefalte daglige dosen med Body Prime. Slik vil du oppnå best mulige resultater.
.
Er fordelene ved Body Prime vitenskapelig dokumentert?
Ja, det er foretatt flere studier av Body Prime og ingrediensene i produktet, også studier ved Hughes Center for Research and Innovation. Sikkerhet og effekt av økende doser Body Prime for å opprettholde en sunn tarmfunksjon, er undersøkt, og doseringsanbefalingene er basert på dette. Punkt 1, 2 og 3 nedenfor henviser til studier som viser at magnesium har positiv innvirkning på hjertekarsystemet1 og er nyttig for å opprettholde en sunn elektrolyttbalanse2 og å redusere tretthet3:

1. Kupetsky-Rincon, E. a. & Uitto, J. Magnesium: Novel applications in cardiovascular disease - A review of the literature. Ann. Nutr. Metab. 61, 102–110 (2012).

2. EFSA. Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to magnesium and electrolyte balance ( ID 238 ), energy-yielding metabolism ( ID 240 , 247 , 248 ), neurotransmission and muscle contraction including heart muscle ( ID 241 , 242 ), cell di. EFSA J. 7(9), 1–20 (2009).


3. EFSA. Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to magnesium and ‘hormonal health’ ( ID 243 ), reduction of tiredness and fatigue ( ID 244 ), contribution to normal psychological functions ( ID 245 , 246 ), maintenance of normal blood. EFSA 8, 1807 (2010).


.
BESTILLING
Du kan bestille dette og andre Synergy Elite Helse produkter som ordinær kunde ved å benytte linken under for å komme til nettbutikken.Ved innlogging velger du Norge og følger veiviseren. På spørsmålet om Sponsor-Id skriver du følgende tall: 1938681
.
Link til netthandel: 
https://shop.synergyworldwide.com/Shop/AllCategories

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon