Om meg 

Hei, takk for at du besøker MindPower Helse på nett :) Jeg heter Grethe, er grunder, og daglig leder samt  setifisert Reikimester, wiplash-og lockfoot terapaut og personlig utvikler.

Jeg elsker å hjelpe mennesker med å utvikle bedre helse og og økt livskavlitet. Med Reiki og kraftfulle selvutviklingsteknikker kan jeg hjelpe deg med økt energi, mere ro, lindre og redusere omfanget av plager og smerter samt heve livskvaliteten slik at du kan la deg berike av livet fremfor å begrenses av nedbrytende tankemønsktre og uønskede tilstander. 

J
eg kan selvfølgelig ikke gi en "du blir helt frisk garanti ", men det er det dessverre ingen som kan.
Men det jeg kan garantere er innsiktsfulle og utviklende terapautiske samtaler samt svært behagelig spa-lignende Reikibehandlinger for kropp og sjel som gir mersmak 💖 
Teknikkene jeg benytter er metafysiske og ikke vitenskapelig dokumentert, men erfaringer har vist at de kan bidra til å lindre, redusere og i beste fall fjerne smertene, plagene og lidelsene dine.
 

Mine erfaringer fra jeg begynte å gi Reiki til andre for snart 10 år siden er at nær sagt alle har følt seg bedre og mange har blitt friske etter endt behandling. Det samme gjelder for dem som har kommet på kurs og lært Reiki som egenbehandling av meg. 

For mer info er det bare å ringe og spørre om det du lurer på 💖
 

Grethe Røsnes
Reikispesialist
 

 

Kompetanse:

 

  • Tre mastergrader i Reiki og sertifisert Reikilærer 

  • Lockfoot og wiplashterapi 

  • Coaching og personlig utvikling

  • Feingolddietten for adferdsvansker 

  • Esoterisk utvikling

MindPower

Alternativ Helse

  Tlf. 413 87 987

        Din Reikispesialist