Om meg 

Jeg heter Grethe, er Reikispesialist med 3 mastergrader i Reiki, og jobber som coach, Reikilærer og åndelig veileder. Jeg holder kurs i Reiki alle nivåer, samt kurs innen åndelig utvikling. 


Jeg elsker å hjelpe mennesker med å utvikle bedre helse og og økt livskavlitet. Med Reiki og kraftfulle selvutviklingsteknikker kan jeg hjelpe deg med økt energi, mere ro, lindre og redusere omfanget av plager og smerter samt heve livskvaliteten slik at du kan la deg berike av livet fremfor å begrenses av nedbrytende tankemønsktre og uønskede tilstander. 

J
eg kan selvfølgelig ikke gi en "du blir helt frisk garanti ", men det er det dessverre ingen som kan.
Men det jeg kan garantere er innsiktsfulle og utviklende terapautiske samtaler med guidede meditasjoner og Reiki fjernhealing til svært behagelig musikk som i seg selv vil påvirke energien i kroppen din.

Teknikkene jeg benytter er hovedsaklig metafysiske og ikke vitenskapelig dokumentert, men erfaringer har vist at de kan bidra til å lindre, redusere og i beste fall fjerne smertene, plagene og lidelsene dine. Den eneste måten å finne ut om det fungerer for deg er å prøve det. 
 

Mine erfaringer fra jeg begynte å gi Reiki til andre for snart 10 år siden er at nær sagt alle har følt seg bedre og mange har blitt friske etter endt behandling. Det samme gjelder for dem som har kommet på kurs og lært Reiki som egenbehandling av meg. 

For mer info er det bare å ringe og spørre om det du lurer på 💖
 

Grethe
Reikispesialist
 

 

Kompetanse:

 

  • Tre mastergrader i Reiki 

  • Reikiterapaut

  • Reikilærer 

  • Lockfoot og wiplashterapi 

  • SuperCoach med alternativ og psykisk helse, åndelighet, personlig utvikling og veien mot suksess som spesialfelt

  • Feingolddietten for adferdsvansker 

Bli medlem:

Om du ønsker daglig inspirasjon, motivasjon og innput til din egen personlige og åndelige utvikling er du velkommen som medlem i mine lukkede grupper. Du sender da en epost til grethe@mindpowerhelse.no, og så hjelper jeg deg inn :)  NB! Forutsetningen for å være medlem er enkel: Du må legge inn ditt fulle navn og et profilbilde av deg selv på din bruker, det handler om trygghet for fellesskapet. Gruppene er lukket for verden utenfor og ingen ser hverken hvem som er medlem eller hva som postes i gruppene.   

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now