doTERRA 

Rene, terapeutisk grad eteriske oljer 

doTERRA betyr "Gift from the earth" eller "Gaver fra jorden".

doTERRA har en visjon om å endre verden. Et samfunn av gangen. En person av gangen. En dråpe av gangen. Å velge renhet er det viktigste valget du gjør når det gjelder bruk av eteriske oljer og det å leve en naturlig livsstil

doTERRA ble grunnlagt i 2008 med misjon om å dele terapeutisk grad eteriske oljer til verden. Det vil si rene, potente eteriske oljer av høy kvalitet.

doTERRAs største utfordring var å etablere en kvalitetsstandard for renhet i en industri som aldri hadde hatt noen standard. Eierne var fra dag èn dedikert denne oppgaven - og sørge for å levere de reneste eteriske oljene av høyeste kvalitet slik at vi med sikkerhet vet at at vi kun bruker rene oljer.

doTERRAS arbeid resulterte i en ny standard for terapeutiske kvalitetsoljer: CPTG Certified Pure Therapeutic Grade.  Les mer om CPTG her på doTERRAs egne sider.

Siden etableringen har mennesker rundt omfavnet doTERRA og selv fått erfare den helt unike kraften i doTERRA sine eteriske oljer. Kom i gang med doTERRA du også og bli din egen terapaut  :)

Hvorfor er doTERRA annerledes?

doTERRA garanterer at de høster og utvinner oljer fra planter som vokser der de trives aller best. De mener at vi som oljebrukere fortjener kun de aller reneste, mest potente og effektive oljene på jorden."Source To You. Most tested. Most trusted." Ønsker du å lese mer om dette arbeidet? Les mer om Source To You her. 

 

Gjennom programmet "Co-Impact-Sourcing" sikrer også doTERRA et tett partnerskap med lokalsamfunn, bønder og destillerier. Dette sikrer arbeidsplasser, rettferdige lønnsforhold og best mulig arbeidsforhold. Dette er helt unik og en enormt stor trygghet for deg og meg som brukere av oljene. Les om flere av Co-Impact-Sourcing prosjektene her. 

Ikke nok med det. doTERRA har i tillegg en non-profit veldedighetsorganisasjon, Healing Hands, hvor hele inntekten på utvalgte produkter  (Hope oljeblanding, Rose håndkrem m.m) til å hjelpe samfunn og prosjekter over hele verden. Healing Hands har som mål å bringe healing og håp til verden. En verden uten sykdom og fattigdom. For å klare dette hjelper doTERRA samfunn for samfunn ved å gi dem verktøyene og kunnskapen de trenger for å bli selvdrevne. Les mer om Healing Hands her. 

 Se doTERRAS videointroduksjon til Healing Hands:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now