Priser og betingelser: 
2019:

Reiki 1 & 2 samlet:  kr. 4 000,-   

Reiki 2:  kr. 3 000,-

Reiki 3, praktiserende master: kr. 4 500,- 

2020:

Reiki 1 & 2 samlet:  kr. 5 000,-   

Reiki 2:  kr. 4 000,-

Reiki 3, praktiserende master: kr. 6000,-  

Reiki lærerutdannelse: Kr. 15000


Reiki Lærerutdanning:
Pris: Kr. 15000,- inkludert repetisjon, fordypning, formidlig og innvielser i Reiki nivå 1, 2 og 3 samt basic forretningslære i forhold til å jobbe profesjonelt som Reiklærer. 
Kurset omfatter elæring samt 3 helgesamlinger og avsluttes med en eksamen som må bestås for å bli godkent av meg som Reikilærer. Det blir både ditt og mitt kvalitetsstempel.  Det settes opp kurs så snart jeg har minst 4 intresserte deltagere. Denne utdannelsen er for alle som har fullført Reiki 1, 2 og 3, uavhengig av om det er hos meg eller annen lærer. Er du intressert? Send meg en henvendelse i kontaktboksen nedenfor så kontakter jeg deg :)
 

Reiki er et fantastisk personlig verktøy som benyttes til å fremme bedre helse og øke livskvaliteten for deg selv og andre, inkludert dyr m.m. 

Reiki er ingen religion, det er for alle uavhengig av tro/ikke tro og du trenger hverken forkunnskaper eller ferdigheter for lå praktisere Reiki. For å bli en Reikiutøver må du gjennom et sertifiseringskurs, deretter kan du benytte dette fantastiske verktøyet fritt slik du vil. 

Reiki-utdannelsen er delt inn i flere nivåer hvorav alle bygger på hverandre. Om du velger å gå alle nivåene, det er naturligvis frivillig og avhenger av behov, tas de i rekkefølge og hvert nivå er avsluttende. 

Fakta om Reiki:
Reiki er både en høyvibrasjonsenergi, mest kjent som en universell livskraft, og verdens mest benyttede system for personlig utvkling. Reiki praktisereres av mange millioner mennesker verden rundt, du finner en Reikiterapeut nær sagt overalt, men du kan også finne en i deg selv med et kurs i Reiki. 

Hvordan virker Reiki?
Kvantfeysikere har vist oss at ALT er sammensatt av energi, inkludert alle aspekter av oss selv. Ved å arbeide med energien i og rundt kroppen, er det mulig å skape positive endringer på alle nivåer - fysisk, mental, emosjonell og åndelig. 

Det handler om VIBRASJONER, og våre vibrasjoner vokser og avtar avhengig av dagens forhold. Reiki-energien er en energi med høy vibrasjon, og under en Reikibehandling er du innhyllet med denne høy vibrerende energien som strømmer gjennom kroppen din og bidrar til å skifte og slippe ut tettere, lav vibrerende energi som begrenser deg. 

Det er egentlig ganske enkelt:

Høye vibrasjoner = Kjærlighet, takknemlighet, glede, latter, fred, aksept. Dette føles bra og virker oppbyggende
Lav vibrasjoner = sinne, bekymring, frustrasjon, sjalusi, hat osv. Dette føles dårlig og virker nedbrytende
.
Reiki virker helhetlig ved å heve energivibrasjonene og gjenoppretter balansen i kropp og sjel. 
.
Hva kan Reiki gjøre :

 • Gi ro og hvile 

 • Gi balanse

 • Gi økt energi

 • Lindre stress, angst og depresjon 

 • Gi helbredelse

 • Gi smertelindring

 • Lindre muskelsmerter

 • Styrke immunsystemet

 • Frigivelse av giftstoffer fra kroppen

 • Økt vitalitet og velvære

 • Fjerning av energiske og følelsesmessige blokkeringer

 • Dempe traume-reaksjoner 

 • Økt vibrasjon


..og mye mer :)

Reikikursene er satt opp både på dagtid, kveldstid og helger og med noe lavere pris enn det som er vanlig. Dette er for at alle skal få mulighten til å delta, ut fra sitt eget utgangspunkt.Kursprisen inkluderer også komplett kompendium, du behøver dermed ikke å skrive på spreng for å få med alt du lærer :) 

 

REIKIKKURS

Hvis du ønsker å melde deg på et kurs kan du gjøre det der. 

Om du ønsker å delta på ett Reiki kurs men ikke kan noen av de oppsatte datoene kan du skrive forslag til dager/kvelder/helger du har anledning i 2019.  Basert på dette vil jeg sette opp et kurs som passer for deg, om mulig :) 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now