REIKI 1 - GRUNNKURS

Alle kan lære Reiki og det kreves ingen ferdigheter på forhånd for å begynne med det.  Reiki her helt ufarlig og virker positivt på både fysisk og psykisk helse. På dette kurset blir du undervist i både den opprinnelige japanske metoden, samt den som er tilpasset for vestlig kultur og lærer det du trenger å kunne praktisere Reiki som behandligsform på deg selv, familie, venner, dyr, situasjoner m.m.

Du lærer om Reiki’s bakgrunn og historie og åpnes for energien slik at du kan heale deg selv og andre med Reiki teknikker. 

Reiki er et fantastisk personlig verktøy som benyttes til å fremme bedre helse og øke livskvaliteten for deg selv og andre, inkludert dyr.

Reiki er ingen religion, det er for alle uavhengig av tro/ikke tro og du trenger hverken forkunnskaper eller ferdigheter for lå praktisere Reiki. For å bli en Reikiutøver må du gjennom et sertifiseringskurs, deretter kan du benytte dette fantastiske verktøyet fritt slik du vil. 

Reiki-utdannelsen er delt inn i flere nivåer hvorav alle bygger på hverandre. Om du velger å gå alle nivåene, det er naturligvis frivillig og avhenger av behov, tas de i rekkefølge og hvert nivå er avsluttende. 

Fakta om Reiki:
Reiki er både en høyvibrasjonsenergi, mest kjent som en universell livskraft, og verdens mest benyttede system for personlig utvkling. Reiki praktisereres av mange millioner mennesker verden rundt, du finner en Reikiterapeut nær sagt overalt, men du kan også finne en i deg selv med et kurs i Reiki. 

Hvordan virker Reiki?
Kvantfeysikere har vist oss at ALT er sammensatt av energi, inkludert alle aspekter av oss selv. Ved å arbeide med energien i og rundt kroppen, er det mulig å skape positive endringer på alle nivåer - fysisk, mental, emosjonell og åndelig. 

Det handler om VIBRASJONER, og våre vibrasjoner vokser og avtar avhengig av dagens forhold. Reiki er en høyvibrasjonenergi og under en Reikibehandling er du innhyllet med denne høyvibrerende energien som strømmer gjennom kroppen din og erstatter de tettere, lav vibrerende energi som begrenser deg. 

Det er egentlig ganske enkelt:

Høye vibrasjoner = Kjærlighet, takknemlighet, glede, latter, fred, aksept. Dette føles bra og virker oppbyggende
Lav vibrasjoner = sinne, bekymring, frustrasjon, sjalusi, hat osv. Dette føles dårlig og virker nedbrytende
.
Reiki virker helhetlig ved å heve energivibrasjonene og gjenoppretter balansen i kropp og sjel. 
.
Hva kan Reiki gjøre :

 • Gi ro og hvile 

 • Gi balanse

 • Gi økt energi

 • Lindre stress, angst og depresjon 

 • Gi helbredelse

 • Gi smertelindring

 • Lindre muskelsmerter

 • Styrke immunsystemet

 • Frigivelse av giftstoffer fra kroppen

 • Økt vitalitet og velvære

 • Fjerning av energiske og følelsesmessige blokkeringer

 • Dempe traume-reaksjoner 

 • Økt vibrasjon


..og mye mer :)

Dette Reikikurset kan du velge å dagtid, kveldsstid eller helg, altså det som passer best for deg.  Kurset gir deg både bredde og dybde i Reiki som behandlingsform for deg selv og andre, det er basert på den opprinnelige japanske metoden etter dr. Mikao Usui men gir deg også kunnskaper om den vestlig-tilpassede metoden som ble undervist av Takata da hun bragte Reiki fra Japan til vesten. 

Jeg har selv lært Reiki 1,2 og 3 fra mine læremestere som er:
- Petter Paulsen, Usuis spirituelle Reikimetode (Japansk og tibetansk Reiki)
- Liv Seiff, Reiki Network 
- Bianca Tjore, Reijukido Reiki (alle retninger)

 

Tusen takk til dem :)

 

PRAKTISK INFO: 

Retning: Japansk, Tibetansk og vestlig lære

Reikilærer: Grethe Røsnes

Sted: MindPower Helse & Reikiskole, 2013 Skjetten 

Pris:  Kr. 1800,- inkludert kompendium og lett servering. Ta med matpakke til lunch og noe varmt på føttene

Kursdatoer: Se Kursagenten for kommende kurs 

OVERNATTING
Kommer du langveisfra? Quality Olavsgaard Hotel er nærmeste nabo, der stopper også flybussen og mange andre busser fra nært og fjernt.

ER DU BEHANLDER / TERAPAUT OG ØNSKER Å TA REIKI 1 OG 2 SAMLET?:
Ønsker du å gå raskt videre til neste nivå: Reiki 2, og lære Reiki på et dypere nivå, å gi Reiki fra avstand samt benytte kraftfulle Reikisymboler i behandling? Da kan du benytte deg av en pakkepris for Reiki 1+2  til kun kr 4000,- Du sparer da kr. 800,- 
Denne pakken anbefales sterkt om du jobber som behandler / terapaut eller planlegger å gjøre det. 

 
Målgruppe for kurset

Reiki er for alle som ønsker å fremme god helse og økt livskvalitet for seg selv og evnt. for andre. Passer for alle, uavhengig av tro/ikke tro og krever ikke forkunnskaper eller andre ferdigheter. 

Eksamen / sertifisering

Kurset avsluttes med innvielse og kvalifiseringsdiplom

Uttalelser

Tidligere deltagere har uttrykt at dette er beste kurs de har vært på-
Ønsker du referanser på disse kursene? Kontakt meg så får du referanser som du kan snakke med :)

SEND MELDING VED KURSINTERESSE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now