Velkommen til Reikikurs

Har du et ønske om å praktisere Reiki - et av verdens mest benyttede system for healing og selvutvikling?  Da har du kommet til rett sted :)  

Reiki er et fantastisk personlig verktøy som benyttes til å fremme bedre helse og øke livskvaliteten for deg selv og andre, inkludert dyr m.m. Reiki er ingen religion, det er for alle uavhengig av tro/ikke tro og du trenger hverken forkunnskaper eller ferdigheter for lå praktisere Reiki. For å bli en Reikiutøver må du gjennom et sertifiseringskurs, deretter kan du benytte dette fantastiske verktøyet fritt slik du vil. Reiki-utdannelsen er delt inn i flere nivåer hvorav alle bygger på hverandre. Om du velger å gå alle nivåene, det er naturligvis frivillig og avhenger av behov, tas de i rekkefølge og hvert nivå er avsluttende. 

Som elev ved mine Reikikurs vil du lære alt du må kunne, bør kunne og vil ha fordel av å kunne for å praktisere Reiki for deg selv og andre.  Det vil si at du lærer alt som er obligatorisk for å praktisere både den opprinnelig japanske metoden og den tilpassede vestlige metoden, men også mye mer enn dette.  Du vil etter endt kurs møte  verden med Reiki på et høykompetent nivå, allerede fra Reiki 1 som er obligatorisk grunnkurs.  Hvorvidt du går videre til høyere nivåer etter dette er helt valgfritt,  med mindre du har til intensjon å jobbe profesjonelt som Reikibehandler, da bør du gå minst ett nivå til. 

Kursene går både i dybde og bredde, de gir mye ekstra bonuslære og holdes for små grupper slik at all får plass til å delta aktivt. 

MindPower Reikiskole tilbyr følgende kurs: 

Reiki 1 : Grunnkurs som kvalifiserer deg til å praktisere Reiki på deg selv og andre, inkludert dyr. Obligatorisk kurs

Reiki 2 : Videregående kurs med flere bruksmuligheter. For deg som har tatt Reiki 1 og ønsker å gå videre

Reiki 1+2 : Grunnkurs + videregående kurs for den som ønsker å lære utvidet Reiki fra første stund. 

Reiki 3: Masterkurs for viderekommende

Priser:

Reiki 1: Kr. 1800
Reiki 2: Kr. 3000
Reiki 1+2: Kr. 4000,- (du sparer 800,-)
Reiki 3. Kr. 4500
Reiki 4, lærerutdanning: Ta kontakt

Betales med VIPPS eller direkte til konto før kursstart. 

Parkering, buss, fly, hotell: 

Kursene holdes i lyse og trivelige lokaler sentralt på Romerike mellom Oslo, Nittedal, Lillestrøm og Skedsmo, ca 30 min. fra OSL Gardermoen. Det er gratis gjesteparkering utenfor, og det er bussterminal i umiddelbar nærhet med busser fra alle himmelretninger. Om du kommer langveis fra og har behov for overnatting ligger Quality Olavsgaard Hotel bare noen meter unna kurslokalet.  Andre overnattingsmuligheter i nærheten er Fagerborg Hotel og flere andre hoteller i Lillestrøm samt mange Air Bnb  tilbydere i bl.a. Lillestrøm, Skedsmo, Lørenskog og Oslo. 

REIKIKURS: 
 

 

Velkommen til Reikikurs, investeringen du aldri vil angre på  :)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now