Footprints in the sand

Føler du deg trist, redd, ensom og/eller sliter du med noe vanskelig? Dette er en av mine favorittvideoer når motbakkene river og livet er tungt, da er det godt å ikke føle seg alene på veien. Det er fint å kjenne at noe større er der å ta vare på oss, men husk at det er også viktig å søke hjelp fra nære relasjoner, noen du stoler på og føler deg trygg med. Noen som kan hjelpe deg på sitt vis. Si det til noen om du er trist, lei og sliten, det gjør godt å få omsorg, medfølelse og en utstrakt hånd fra dem som bryr seg.

Her er "Footprints in the sand" av Leona Lewis - len deg tilbake og nyt musikken, bildene og budskapet <3

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now