LÆR DEG REIKI DU OGSÅ


Reiki er verdens mest benyttede healingform og praktisereres i dag av anslagsvis 60 millioner mennesker verden rundt. Alle kan få Reiki i hendene og praktisere denne fantastiske healingmetoden, men først må man gå på kurs, innvies og sertifiseres.

MindPower Reiki er basert på USUI's spirituelle healingmetode slik vi kjenner den, og lærer deg alt du trenger å vite og forstå for å praktisere Reiki som behandligsform på deg selv, familie, venner og dyr. Du får en dyp og grundig lære om Reiki, åpnes for Reiki energien og får din innvielse i Reiki slik at du kan heale deg selv og andre, inkl. dyr.

REIKI nivåer

Reiki 1: Du lærer om Reiki’s bakgrunn og historie, åpnes opp for energien og lærer å heale deg selv og andre med Reiki teknikker. Kurset avsluttes med en formell innvielse og sertifsering. Kursets varighet: 2 dager. Pris: 1900,- inkludert komplett kompendium

Reiki 2 : Du lærer om fjernhealing og bruk av symboler for å fokusere Reiki-energien

Kursets varighet: 2 dager. Pris: 3000,- inkludert komplett kompendium

Reiki 3 lærer du om mentalhealing, du lærer mer om symbolene og blir Reiki-mester .

Kursets varighet: 2 dager. Pris kr. 4000,-

Reiki 4: Du lærer å innvie andre i Reiki, samt å undervise i Reiki.

Kursets varighet: 8 dager. Pris kr. 18000,-

Neste Reiki kurs: Reiki 1

Kursdatoer: 30. og 31.mars. | 9. og 10. april | 27. og 28. april

Kl: 10:00 - 17:00

Pris kr. 1900,-

Ta kontakt om du ønsker å gå på kurs men ikke kan noen av følgende datoer, så kan vi sammen finne en dato som passer. Om du kjenner flere som er intressert og kan tenke deg å ha et kurs hjemme hos deg selv for deg og dine venner lar deg seg gjøre. Du får da 50% rabatt på din egen kursplass som takk.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now