Min første videohilsen :)

Hei :)

Jeg har ikke vært spesielt aktiv blogger, og videoblogging har til nå vært et ikketema. I dag kastet jeg meg imidlertid ut i det og realiserte lysten min til å gjøre nettopp det.

Her er min første youtubevideo med en liten videopresentasjon som forteller litt meg om meg selv. Og vet dere hva, dette var faktisk gøy, så se ikke bort i fra at det kommer mange flere slike videoer fra meg i fremtiden :) Å bryte grenser er jo nettopp det personlig utvikling handler om, så lenge det er positivt og gagner en selv og kanskje andre også ;)

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now