Loven om tiltrekning; som du sår skal du få...


Hvordan fokuserer du på det du gjerne vil ha? Er du klar og tydelig, eller diffus? Loven om tiltrekning fungerer metaforisk sett som en fjernkontroll; Trykker du TV2 får du TV2. Er du unøyaktig og trykker på flere knapper samtidig får du i verste fall ingenting, i beste fall en av kanalene du tilfeldigvis trykket på. Men sjansen for å få TV2 er begrenset, fordi du ikke var nøyaktig. Slik er også samspillet med fokuset vårt og universet Du må vite hva du vil ha for å oppnå det.

Dette prinsippet gjelder uavhenging om du er åndelig eller ikke. Vil du ha en jobb må du søke på den og vise interesse. Vil du ha en kjæreste må du være tilgjengelig, treffe noen, vise vilje. Vil du ha suksess må du gjøre noe selv for å skape suksess. Det skjer ikke noe uten at vi selv er aktive og delaktige i prosessen. Men når det er sagt, så kan man be om hjelp fra universet for å få litt fortgang i sakene, og her er 5 grunnleggende regler for at Loven om tiltrekning skal jobbe for deg:

1. Være tydelig og konkret i hva du vil ha! Her gjelder samme prinsippet som om du gir en beskjed til noen: Du må fortelle hva du vil ha eller forventer å få gjort for at så skal skje. Akkurat sånn er det også med loven om tiltrekning. Du får det du ber om, og ber du ikke om noe konkret får du heller ikke noe konkret.

2. Vær tålmodig! Det kan ta litt tid før dine intensjoner materialiserer seg, det er ikke gjort over natten. Og du må gjerne gripe noen muligheter selv også, som universet byr deg, for at du skal kunne realisere / materialisere din vilje. Husk at de fleste vinner ikke i Lotto ;)

3. Være konsekvent! Vær ydmyk, ha tro og tillit. Hvordan du formidler din intensjon påvirker hva du mottar. Skriker du til noen vil du trolig motta en tilsvarende respons. Slik er det også med universet - kall det karma. Et annet eksempel er om du ønsker deg en kjæreste samtidig som du tenker på hvor deilig det er å være fri og ikke ha noen forpliktelser. Da sender du motstridende signaler og resultatet blir deretter.

4. Vær oppmerksom! Du må legge merke til tegnene og signalene; være oppmerksom på dine omgivelser, muligheter og endringer rundt deg. Det du søker kan være rett foran deg, du må bare være bevisst nok til å legge merke til det.

5. Være takknemlig! Uansett hvilken situasjon du befinner deg i er det noe å være takknemlig for. Fokuser på det og kjenn på en ekte takknemlighet. Klaging og syting er negativ energi og drar deg bare ned. Fokuser din energi på det positive i ditt liv, og det du vil ha mer av. Du finner ikke muligheter og løsninger ved å fokusere på feil, mangler og problemer. Alt handler om fokus. Igjen: Som du sår du få.. Lev det livet du ønsker deg, så langt det er mulig - og du vil få mer av det gode livet du sår ;) Ønsker du å lære mer om karma, loven om tiltrekning og kraften i positive tenkning? Dette er særlig viktig for å komme ut av en negativ spiral, og et nødvendig steg for å snu trenden. Da kan du bestille en time av meg på telefon eller Skype. Send i tilfelle mail til post@mindpowerhelse.no eller en SMS til 45248119.

Velkommen til en hjertevarm og utviklende samtale med meg :)

~ Grethe ~¨

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now