Trenger du Reiki, eller noen å prate med?


Trenger du noen å prate med i sommer om vanskelige ting i livet, eller ønsker du en fjernbehandling med Reiki? Jeg er tilgjengelig på tlf 829 95 365 (26 pr. min.) Du kan også avtale en ordinær telefonsamtale med meg, prisen for dette er kr. 500 for 30 minutter og beløpet vippses over før samtale.

Førstkommende onsdag og neste mandag, dvs. 2.8. og 7.8. har jeg også ledige timer i klinikken om du ønsker en behandling på benken.

Klinikkadresse:

MindPower Helse

Hvamstubben 14

2013 Skjetten

Varmt velkommen til meg <3

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now