Ønsker du en veiledende samtale på telefon uten å betale teletorgtakster?


Enten du trenger noen å prate med for å lette trykket i en vanskelig situasjon, få hjelp til å se muligheter og veier videre, coaching eller en fjernbehandling med REIKI så er jeg her for deg om du trenger meg. Du kan forhåndsavtale en telefonsamtale til kr. 500,- for 30 minutter, eller ringe meg på 829 95 365 til teletorgpris kr. 26,- pr. minutt og vi prater så lenge du selv ønsker. Du kan også bestille en time hos meg på klinikken for behandling på benken om det passer bedre for deg. Prisen for dette er 700 for 90 minutter.

Varmt velkommen skal du være

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now