FEINGOLDDIETTEN - KOSTHOLDSBASERT ADFERDSSTYRING


Du har sikkert hørt at du blir det du spiser, og for mange familier kan det bli en svært så vanskelig realitet for barn med ADHD eller andre adferdsvansker. Her er noe av det feil mat kan påvirke hos ADHD barn og andre sensitive barn:

- Uro

- Konsentrasjon

- Sinne

- Black-outs

- Hudirritasjoner, eksem og sår som ikke gror

Min voksne sønn har ADHD, og da han var liten skjønte jeg fort at han reagerte på det han spiste. Min tro var at han ikke tålte sukker, og derfor kuttet vi naturlig nok ut sukkerprodukter så langt det var mulig. Det hjalp litt men ikke nok. Noen år senere, fortsatt som barn, fikk jeg tips av en annen mor om at barn med ADHD ofte regarerer på bl.a. E-stoffer og hun nærmest formanet meg til å prøve Feingold dietten på min sønn. Resultatet var nærmest slående, som en lysbryter, og det var åpenbart at han responderte kraftig på det han spiste. Feingold dietten ble på flere måter en lifechanger for oss, og jeg deler gjerne våre erfaringer med dem som trenger hjelp til å styre egne barns adferdsvansker.

Dette egner seg også for voksne med eksemproblematikk og/eller de samme adferdsvansker som nevnt i listen over.

Få hjelp til å komme i gang du også

Du kan bestille en telefonkonsultasjon for å lære mer om ADHD , Feingolddietten og kostholdsstyring for å komme i gang selv slik at livet blir enklere både for eget barn og familien i sin helhet. Send sms til 45248119 for å bestille time. Pris kr. 500 for 30 min. og 700 for 60 min. Samtalen forhåndsbetales med vipps eller bankoverføring før samtalen.

Velkommen til en matnyttig samtale med meg :)

Varm hilsen fra Grethe <3

En liten bønn om hjelp

(Stine Sandberg)

Jeg føler meg urolig, jeg undrer hvorfor det?

Er det fordi jeg har AD/HD?

Jeg kan ikke sitte stille, jeg må bare ut å gå.

Ikke be meg bli, ikke mas på meg nå.

Jeg vet jeg er umulig, jeg vet jeg gir deg pes.

Kjære Mamma ikke bli så sinna, ikke stå der å fres.

Jeg forstår at leksene må gjøres, men kan vi ikke drøye det bare litt?

Jeg vil ikke krangle nå, Pappa ikke ta meg for gitt!

Jeg vet at jeg har evner og at jeg kan når hodet mitt vil, men ikke si til meg heletida at jeg må være snill.

Jeg vil jo ikke såre eller skuffe noen jeg, men du forstår kjære lærer at det er ikke jeg som styrer meg!

Ja da, jeg vet at du ser på meg som rar, men til meg selv kjære meddelev så stiller jeg ikke så høye krav.

Du forstår, at munnen min snakker først og fornuften henger etter.

Det er derfor jeg i det dagelige ofte tryner og detter.

Uansett så har jeg lært, at ord kan såre fjernt og nært.

Uansett hva dere BUP-folk tror, så bør dere høre på min far og mor.

Ingen kjenner vel barna bedre, enn barnas egne mødre og fedre.

Så derfor en liten bønn om hjelp så jeg kan bli litt rolig, for livet mitt er langt i fra utrolig.

Dere vet jeg trenger Ritalin, så jeg kan bli så rolig og fin.

Ikke svikt meg, gi meg livet.

Ingen barn skal vel behøve å måtte grine?

De mister vennene sine etter max en uke, så gi de hjelp og lukk opp livets nye luke!

Hør min bønn på vegne av alle barn som sliter her i livet.

Ikke la dem bli som meg, ikke la dem i årevis måtte krige.

AD/HD er ille nok bare det, så gi de hjelp og la de i kroppen få fred.

Ikke plag dem med unødvendig lengsel, ikke putt drømmene dems i fengsel.

Ikke steng dørene for dem, gå ut å møt dem med en klem.

Ei hjelpende hånd og noen gode ord.

Slikt de bare trodde de fikk hos sin far og mor.

Gi dem et håp, men hold ditt løfte.

Ikke gi dem nederlag, for de kan bli for tøffe!

Så hør denne bønn fra en "voksen" dame, som slet i 15 år og som for alt håp ofte ble ranet.

Ikke gjør det samme med andre barn som meg, gi dem heller et liv og et håp på livets vei.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now