Oktoberinfo


Ny uke, ny måned og mange nye muligheter :)

REIKI 1 KURS 4.-5.10:

Denne uken er det REIKI 1 kurs på Argana klinikken og det er fortsatt mulig å melde seg på. Dato og tid er onsdag 4. og torsdag 5.10. fra 18.00-23.00 Kurset er både bredt og dypt, du lærer alt du trenger å kunne om Reiki for å praktisere det etter både japansk og vestlig metode. Pris: Kr. 1800,- Se mer info på Reikikurs eller meld deg på nå med en SMS til 45248119

.

TEMAKVELD 16.10. - HEALING OG KINESEOLOGI

Mandag 16.10. kl. 18.00 er det temakveld på Arganaklnikken. Du får innføring i Healing og Kineseologi som behandlingsformer, samt at du lærer nyttige teknikker for eget bruk. Pris kr. 150,- , Meld deg på nå med en sms til 45248119

.

HELHETLIG BEHANDLING I KLINIKK

Jeg er på klinikken mandager og onsdager med helhetslig behandling av fysiske og psykiske plager med Coaching, Reiki, Kineseologi og akupressurteknikker. Pris kr. 350 for 30 min. | 500 for 60 min. | 700 for 90 min.

Send SMS til 45248119 for å bestille time nå.

.

COACHING TELEFONKONSULTASJONER

Har du noen situasjoner i livet som er uklare eller vanskelige å håndtere? Står du skikkelig fast eller befinner deg i en nedbrytende tilstand? Er det destruktive faktorer i livet ditt som sliter deg ut? Som din helsecoach kan jeg hjelpe deg ut av det som bryter deg ned og inn i en tilværelse som gir økt livskvalitet og det livet du faktisk ønsker deg. Jeg garanterer deg at du vil få positive resultater.

Samtalene foregår på telefonen, slik at du kan sitte godt og komfortabelt i ditt eget hjem :) Prisen er kr. 500 for 30 minutter og kr. 700 for 60 minutter . Finn veien ut av ditt problem og bestill time med en SMS til 45248119

.

INTUITIV ONLINE COACHING

Står du fastlåst i en situasjon og trenger hjelp utenifra til å se veien videre? Ring min online linje på 829 95 365

Jeg er tilgjengelig følgende dager og tider denne uken:

.

  • Torsdag: 12-16

  • Fredag: 12 - 23

  • Lørdag: 12 - 23

  • Søndag: 12 - 23

ADHD PÅ DIETT

Har du barn med ADHD eller annen adferdsproblematikk?

Da er kanskje hyperaktivitet, mye agresjon og ukontrollerte sinneutbrudd stikkord som preger ditt liv. Det finnes imidlertid en diett som kan virke svært positivt for dette - Feingold dietten - og jeg kan hjelpe deg i gang med dette. Feingold dietten har hjulpet tusenvis av barn og foreldre siden 60-tallet og jeg har selv fantastiske erfaringer med den. Bestill en time for mer info og veiledning til å komme i gang - du kommer ikke til å angre på det. Send SMS til 45248110 og bestill din time nå, (kr. 700 for 60 min. Du kan også ringe min online linje på 829 95 365, kr. 26,- pr. minutt.

Varmt velkommen til MindPower Helse <3

Grethe :)

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now