Velkommen til REIKI 1 kurs

Reiki er en holistisk behandlingsform som virker helhetlig ved å gjenopprette balansen i kropp og sjel. Reiki praktiseres av flere millioner mennesker verden rundt, også på mange offentlige sykehus. Reiki er ufarlig og alle kan lære metoden enten det er for eget bruk eller for å behandle andre, også dyr.

Reiki kan hjelpe for:

  • Økt energi

  • Styrke immunforsvaret

  • Smertelindring

  • Behandling av fysiske og psykiske plager og lidelser

Kurset går over to dager og gir deg både bredde og dybde i Reiki som behandlingsform. Det avsluttes med en høytidelig sertifisering og kvalifisering til å praktisere Reiki. Kurset er basert på den opprinnelige japanske metoden, men dekker også undervisningen fra det vestlige Reiki Network som. Sted: MindPower Helse, Hvamstubben 14, 2013 Skjetten Pris: 1800 inkl. kompendium og lett servering Påmelding: Send PM eller SMS til 45248119 Velkommen 💖

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now