Godt nytt år 🎉

Januar er måneden for forsetter og starten på personlig utvikling. Her er mine tips og invitasjoner til kurs i første kvartal som virkelig forandrer livet 😊 REIKIKURS Reiki er en av verdens mest benyttede healingteknikker, det finnes terapauter nær sagt overalt, også i deg selv om du vil. Alt du trenger er et todagers grunnkurs og her er det jeg kan tilby deg: 20.-21Januar.: Reiki 1, grunnkurs 

Les mer på Kursagenten

3.-4. Februar: Reiki 2, videregående  

Les mer på Kursagenten 17.-18. Mars: Reiki 3, masternivå 

Les mer på Kursagenten Alle Reikikursene inkluderer kompendium. "DIN 6.SANS" Dette kurset går over 5 dager / kvelder i februar og mars og gjør deg kjent med din egen magiske skattekiste. Les mer på Kursagenten

Obs! Kurset er satt opp med tider fra 18-21.30 men det går også å melde seg på dagtid fra 12.30-16.00, samme datoer som kveldskurs. Dvs at det går både på dagtid og kveldstid de samme dagene. Så om dag passer bedre enn kveld er det bare å melde seg på det 😊 Meld deg på via Kursagenten eller send SMS til 45248119 for påmelding. Velkommen til en magisk verden 🕯

Varm hilsen fra Grethe ❤

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now