God helg 🌞

Det er fredag og kveldsroen har senket seg over hundene mine og meg. Glasset er fylt med deilige e9 og ProArgi9,  energi og vitaminer fra Synergy, i ovnen stekes det glutenfritt, av den usunne arten 😎. Jeg er en av dem som må tilpasse kosten til en sensitiv mage og mitt nyttårsforsett var å være mer snill mot magen min og skjerpe matinntaket til mat uten sukker, gluten, lactose, kjøtt og altfor mye mer som skaper trøbbel i systemet. Det er utrolig vanskelig og jeg innser at litt slakk i helgene får være ok. Nå skal jeg nyte fredagskvelden foran peisen med Norske Talenter, grandis og litt sunt men godt i glasset mens jeg venter på kjæresten min 😊

God fredagskveld, kos deg ❤

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now