Start 2018 med "SuperPower"

Vil du lære Reiki og forsterke deg og livet ditt med dette fantastiske power-pack verktøyet? Meld deg på kurset nå og start året med nye muligheter 😊 

Om kurset:

Reiki er en holistisk behandlingsform som virker helhetlig ved å gjenopprette balansen i kropp og sjel. Reiki praktiseres av flere millioner mennesker verden rundt, også på mange offentlige sykehus. Reiki er ufarlig og alle kan lære metoden enten det er for eget bruk eller for å behandle andre, også dyr. Kurset går over to dager og gir deg både bredde og dybde i Reiki som behandlingsform. Det avsluttes med en høytidelig sertifisering og kvalifisering til å praktisere Reiki. Kurset er basert på den opprinnelige japanske metoden, men dekker også undervisningen fra den vestlige tilpassede Reikimetoden. Dato: 20.-21.Januar Lørdag: 11-19 Søndag: 12-20 Dato: Hvamstubben 14, 2013 Skjetten Pris: 1800,- inkl kompendium Påmelding: SMS til 45248119 Påmeldingsfrist: 16.1. Velkommen 💖

Les mer om Reiki

Er du på Facebook? Gå til arrangement for dette kurset

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now