Din magiske skattekiste


Vi er alle født med en magisk skattekiste som kan hjelpe oss i hverdagen, det eneste som skal til er å forstå den, være bevisst den, og å bruke den.

På dette kurset blir du kjent med din 6. sans, hva den rommer og hvordan bruke det fullt ut for å skape positive endringer i livet ditt. Over fem kvelder går vi både i dybde og bredde for å forstå og bruke vår 6. sans optimalt. Jeg lover deg at livet blir aldri helt det samme igjen : ) Agenda ( 18-21.30): Mandag 5. Februar: Din 6.sans og alt den rommer Onsdag 14. Februar: Healing og teknikker Onsdag 28. Februar: Reading og teknikker Mandag 5. Mars: Tankensk kraft og teknikker Onsdag 14. Mars: Mediumskap, kanalisering, rensing Kurset passer for alle som er på et nybegynnernivå uten dybdekompetanse i dette fra før, og du behøver ikke å føle deg som hverken medium, healer eller klarsynt for å delta. Alt jeg lærer bort kan brukes av alle, bare man er åpen og positivt innstilt til alt øyet ikke kan se :) Pris: Kr. 1800,- Påmelding: Send SMS til 45248119 Send også en melding om du ønsker å delta på dette kurset men det passer bedre på dagtid.

Veibeskrivelse: https://www.mindpowerhelse.no/kontakt-meg

Velkommen til en magisk verden i deg selv 💖

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now