Hva er Reiki?


“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.” ~ Albert Einstein

Reiki er en av verdens mest benyttede esoteriske behandlingsformer, og det er hverken tilfeldig eller rart. Tusenvis av mennesker verden rundt har i ca 100 år opplevd helsefremmende respons og økt livskvalitet etter at Reiki fikk en plass i i livene deres.

Så hva er egentlig Reiki? Kvantfeysikere har vist oss at ALT er sammensatt av energi, inkludert alle aspekter av oss selv. Ved å arbeide med energien i og rundt kroppen, er det mulig å skape positive endringer på alle nivåer - fysisk, mental, emosjonell og åndelig.

Det handler om VIBRASJONER!

Våre vibrasjoner vokser og avtar avhengig av dagens forhold. Reiki-energien er en universell livskraft og energi med høy vibrasjon og kan bidra til å øke baselinevibrasjonen.

Å øke og opprettholde høyere vibrasjon er viktig for optimal helse og velvære! Under en Reikibehandling er du innhyllet med høy vibrerende energi som strømmer gjennom kroppen din og bidrar til å skifte og slippe ut tettere, lav vibrerende energi som begrenser deg og holder deg fast. Dette skaper PLASS. Plass til den høyere, lettere energien som øker vibrasjonen din.

Det er egentlig ganske enkelt: Høye vibrasjoner = føles bra Lav vibrasjoner = føler seg dårlig Høye vibrasjoner: Kjærlighet, takknemlighet, glede, latter, fred, aksept Lav vibrasjon: sinne, bekymring, frustrasjon, sjalusi, hat ...

Hva kan Reiki gjøre :

 • Hvile

 • Lindrer stress, angst og depresjon

 • Raskere helbredelse

 • Smertelindring

 • Lindrer muskelsmerter

 • Balansert energi i og rundt kroppen

 • Styrker immunsystemet

 • Frigivelse av giftstoffer fra kroppen

 • Økt vitalitet og velvære

 • Fjerning av energiske og følelsesmessige blokkeringer

 • Dempe traume-reaksjoner

 • Økt vibrasjon

..og mye mer :)

Jeg må imidlertid understreke følgende:

 1. Hverken Reiki eller noen andre alternative behandlingsmetoder erstatter medisinsk behandling. Du skal alltid gå til lege først og følge ordinert behandling. Reiki er som all annen ikke-medisinsk behandling supplementært og gjøres i tillegg til medisinsk oppfølging og behandling av lege.

 2. Reiki kan aldri skade eller hemme medisinsk behandling, det kan tvert i i mot forsterke den. Vær obs på at evnt. medisiner kan virke sterkere etter Reikibehandling. Ikke alltid, men det forekommer. '

 3. Som med alt annet finnes det ingen garantier. Ingen kan love bedring, hverken jeg med min Reiki, andre behandlere med sine metoder eller leger. Det finnes ingen garantier for noe som har med bedring av helse. Min anbefaling er å prøve inntil 3 behandlinger, og har du da ikke fått en merkbar endring er det kanskje noe annet som fungerer bedre for deg :)

Lyst til å prøve en behandling?

Send en SMS til 45 24 81 19 for å bestille din Reikitime nå :=) Du kan velge mellom distansebehandling og behandling på benk i klinikk.

Har du lyst til å lære Reiki?

Reiki er for alle og kan brukes av privatpersoner på seg selv, familie, venner og dyr. Er du allerede en en terapaut og jobber med andre metoder er Reiki ikke bare kompatibelt men en fantastisk forsterker av det du gjør - snakk om "powerpack" til klienten din :D . Neste kurs er: REIKI 1: Dato og tid: Fredag 27.4 kl.17-22 og Lørdag 28.4 kl. 10-19 . REIKI 2: Søndag 29.4. kl. 10-19 og mandag 30.4 kl 17-22 . (Forutsetter at du har gjennomført Reiki 1 hos meg eller annen Reikilærer). . Du kan velge om du vil melde deg på kun Reiki 1 (kr. 1800) eller Reiki 1+2 (kr. 4000) Om du velger kun Reiki 1 og på lørdag finner ut at du gjerne vil ta Reiki 2 med en gang får du likevel rabattert pakkepris på kr. 4000,- . Som elev ved MindPower Helse Reikiskole får du komplett kompendium med bred og dyptgående opplæring i den opprinnelige japanske metoden etter dr. Mikao Usui, men også den metoden som ble formet av Hawayo Takata som tok Reiki til vesten. Kursene avsluttes med sertifisering og etter det får man oppfølging igjennom lukkede Facebookgrupper og Reikisamlinger. Repetisjonspris for kurs er kr. 250 til dekke av servering og kompendium.

Se gjerne med om MindPower Helse Reikikurs på www.mindpowerhelse.no/reiki-kurs eller ring 45248119 for å melde deg på kurs :) .

Varmt velkommen til meg for behandling og/eller kurs 💖

~ Grethe ~

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now