Reiki - mer enn healing


Reiki er metafysisk behandlingsform og en av verdens mest benyttede metoder for å naturlig fremme bedre helse og god selvutvikling. Alle kan lære Reiki og det kreves hverken tro, evner eller ferdigheter på forhånd for å begynne med det. Reiki her helt ufarlig og virker kun positivt på både fysisk og psykisk helse.

Lær Reiki fra nybegynner til videregående nivå på 5 dager

Er du klar for å fylle livet ditt med magisk Reiki for bedre helse og økt livskvalitet? Da er du varmt velkommen til Reikikurs den 11.-15. Februar. Du vil åpnes for den fantastiske Reikienergien, 6 kraffulle symboler og lære å praktisere Reiki på både nivå 1 og 2, hvilket gir deg en skikkelig powerpack og uendelig mange flere muligheter etter gjennomført kurs. Og best av alt, du får en fantastisk nyttårspris som i praksis gir deg Reiki nivå 1 HELT GRATIS 😍 i forhold til det å ta modulene separat.

På dette kurset blir du undervist i både den opprinnelige spirituelle japanske metoden til Dr. Mikao Usui, samt tibetansk og vestlig lære. Kurset går både i dybde og bredde, det gir mye ekstra bonuslære og holdes for små grupper slik at alle får plass til å delta aktivt som igjen gir økt utbytte av kurset. Etter dette kurset er du sertifisert for å praktisere og utøve Reiki på et viderekommende nivå, for deg selv, familie, venner, dyr, situasjoner m.m. 🙏

Hva kan Reiki gjøre for å fremme bedre helse og økt livskvalitet?

 • 60 minutter med Reiki tilsvarer 3-4 timers søvn

 • Gi ro og hvile

 • Gi økt energi

 • Gi balanse

 • Lindre stress, angst og depresjon

 • Gi smertelindring

 • Lindre muskelsmerter

 • Styrke immunsystemet

 • Frigivelse av giftstoffer fra kroppen

 • Økt vitalitet og velvære

 • Fjerning av energiske og følelsesmessige blokkeringer

 • Dempe traume-reaksjoner

 • Økt vibrasjon

 • Forsterke effekten av medisiner og andre behandligner

 • Øke din intuisjon

 • Sette i gang selvutviklingprosesser

..og mye mer :) Du lærer:

 • Alt om Reiki historie, energien og hvordan den virker

 • Hands-On healing på deg selv (egenbehandling)

 • Hands-On healing på andre

 • 6 magiske Reikisymboler som på hvert sitt vis forsterker og fokuserer Reikienergien

 • Fjernhealing til mennesker og dyr

 • Fjernhealing til situsjoner i fortid, nåtid og fremtid

 • Spirituelt arbeid med Reiki

...og mye mer Etter gjennomført kurs blir du sertifisert med diplom for å ha gjennomført Reiki nivå 1 og Reiki nivå 2 - Gratulerer 💖🙏💖 Fordeler med dette kurset:

 • Du lærer Reiki fra nybegynner til et viderekommende nivå på 5 dager

 • Underviser både den opprinnelige spirituelle metoden fra Japan, den tibetanske og den vestlige ikke-spirituelle metoden

 • Kan benyttes til alle helsefremmende og selvutviklende formål

 • Masse bonusmateriale

 • Du får komplett kompendium slik at du har alt fra kurset skriftlig og ikke behøver å bruk tid på å notere

 • Lave priser

 • Små grupper slik at alle får plass til å delta aktivt

 • Supportgruppe

 • Temakvelder

Praktisk info: Retning: Japansk, Tibetansk og vestlig lære Dato: 11.-15. Februar Tid: 10:00-15.00 Sted: MindPower Helse & Reikiskole, 2013 Skjetten Antall deltagere: Maks 4 Nyttårspris: Kr. 3000 (ord.pris er 4000) inkl. kompendium og lett servering Parkering: Gratis

Oridnære priser: Reiki nivå 1: Kr. 1800 Reiki nivå 2: Kr. 3000 Reiki 1+2: Kr. 3500 : du sparer hele kr. 1300,- Reiki nivå 3 (master) Kr. 4000,-

Målgruppe: Reiki er for alle som ønsker å fremme god helse, økt livskvalitet og personlig utvikling for seg selv og evnt. for andre. Reiki passer for alle, uavhengig av tro, evner og forkunnskaper. Dette kurset passer spesielt godt for deg som skal behandle med Reiki i terapautvirksomhet, da bør du mestre Reiki på et viderekommende nivå og får herved muligheten til å gjøre det i løpet av 5 dager i stedet for å vente i flere måneder på å gå fra Reiki nivå 1 til Reiki nivå 2.

Parkering, buss, fly, hotell: Kursene holdes i lyse og trivelige lokaler sentralt på Romerike mellom Oslo, Nittedal, Lillestrøm og Skedsmo, ca 30 min. fra OSL Gardermoen. Det er rikelig med gratis parkering utenfor, og det er en bussterminal i umiddelbar nærhet. Om du kommer langveis fra og har behov for overnatting ligger Quality Olavsgaard Hotel bare noen meter unna kurslokalet. Her får du rimelig og trivelig overnatting mens du er på kurs ​Er du er klar for å melde deg på Reikikurs nå? Da melder du deg på med SMS til 45248119. Og om du har noen spørsmål er det bare å ringe meg :😊 Velkommen til Reikikurs, investeringen du aldri vil angre på 💖🙏💖 Ps. Ønsker du referanser på disse kursene? Kontakt meg så får du kontaktinfo av meg til noen Reiki 1 og 2 elever fra MindPower Helse.. Andre Reiki kurs:

Om kurset 11.-15.februar ikke passer for deg har jeg satt opp et tilsvarende kurs over to føglende helger:

Reiki del 1: Lørdag 2. og søndag 3. Mars fra kl. 11-17 (18) Reiki del 2: Lørdag 16.3. og søndag 17.3. fra kl. 11-17 (18)

Pris. Om du melder deg på innen 11.2. får du samme nyttårsprisen min på kr. 3000,- 😍

(Påmelding etter det er til ordinær pris, Kr. 4000,-) Om du ønsker å delta på et Reikikurs nivå 1, 2, 1+2 eller 3 senere i år er du velkommen til å sende meg en melding med forslsag til til dager /helger som passer for deg. Jeg setter ofte opp kurs med datoer tilpasset deltagerne 😃

Velkommen til et liv med magisk transforming Reiki 💖🙏💖

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now