Hun ser meg ikke...


Kjære deg som leser dette, enten du er klient, Reikielev eller vurderer å bli en av delene 💖

I dag leste jeg et innlegg i en lukket terapautgruppe på Facebook som inspirerte meg til å skrive denne posten. Den handler om vår taushetsplikt, dvs. taushetsplikten vi som behandlere er underlagt, ikke bare i behandlingsrommet, men også i offentlige rom som sosiale medier, butikker, på bussen, i gaten osv. Vi mennesker er like forskjellige som vi er unike, men retten til taushetsplikt fra helsepersonell og andre personlige tjenester gjelder heldigvis for alle . Noen mennesker synes det er hyggelig å slå av en prat med sin lege, terapaut, frisør osv. i det offentlige rom, mens andre ønsker ikke å gi uttrykk for bekjentskapet. Derfor har vi som jobber med mennesker en etisk regel om å ikke hilse på klienter og pasienter i butikken, med mindre vil blir hilst til først. Så kjære deg; om du ser meg i butikken og jeg ikke ser på deg er det av hensyn til ditt personvern. Det er alltid DU som bestemmer om vi skal utveksle et ord eller ikke, når vi møtes i offenlige rom. Neste gang du ser meg offentlig eller privat, utenfor klinikken, og jeg ikke hilser på deg først, husk da at det er av respekt for deg og ikke fordi jeg ignorerer deg .Og ønsker du kontakt med meg er det bare å komme bort og si hei, for jeg ser deg 💖

Varm Reikihilsen fra Grethe 💖🙏💖

PS! Trenger du en time hos meg i nær fremtid? Ring meg på 45248119 så setter vi opp en time som passer for deg. Ønsker du i stedet en veiledende telefonsamtale? Da treffer du meg på 82995365 alle hverdager denne uken fra 9-13.

Tlf. 45248119 | 829 95 365

Timebestilling, fjernhealing, coaching, åndelig veiledning

Varmt velkommen til healing og belysende samtaler med meg 💖

NB! Husk også å melde deg på REIKI 1+2 kurset som går fra mandag 11. - fredag 15. februar kl. 10-14. Minner om at alt du sparer på akkurat det kurset pga nyttårstilbud 😍 Alle fortjener en magisk start på året 💖🙏💖

Les mer om kurset - klikk her

Reiki is love, love heals everything 💖

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now