Snarveien til Rom...

Hvis du skulle gått på visning i ditt liv, ville du kjøpt det? Hvis svaret er tja.. eller enda verre; Nei 😱, da trenger du et "fix it" verktøy og jeg kan hjelpe deg med det 🎉 Stikkordet er Reiki 😍

Reiki er universelt og kan kort sagt benyttes til å femme bedre helse og økt livskvalitet. Det høres kanskje utrolig ut, og selv etter mange år som Reikibehandler er jeg fortsatt like ydmyk og "stunned" av effekten denne magiske energien gir 🤩 Jeg har selv sykdommen ME og Reiki er min "powerbank" som gir energi når jeg trenger en ladning og som demper mine fysiske plager 🙏

3 fakta om Reiki: . 👉 Reiki er en høytvibrerende energi som løsner opp lavtvibrerende energi, altså blokkeringer, i mennesker, dyr og i situasjoner🤩 👉Reiki er en av verdens mest praktiserte alternative behandlingsformer og tilbys på mange offentlige sykehus rundt i verden🤩 👉 Du kan bruke Reiki til å gi deg selv egenbehandling, behandle andre og håndtere situasjoner. Og mye mer 🤩 . 3 grunner til å lære Reiki: . 👉 Reiki = bedre helse 👉 Reiki = personlig utvikling 👉 Reiki = Økt livskvalitet . Reiki er for alle, uavhengig av evner, forkunnskaper, tro og religion. Det eneste du må gjøre er å komme på kurs og bli sertifisert utøver 💝 . Noen grunner til å melde seg på dette kurset: . 👉 Nivå 1 og 2 samlet 👉 Original japansk Reiki 👉 Vestlig Reiki 👉 Konkurransedyktig pris 👉 Komplett kompendium 👉 Kun gode referanser

Det er mange veier til Rom, Reiki er en magisk snarvei som gjør reisen din mye enklere 🤩 Vil du ha kartet?

Gå til Kursagenten for å melde deg på kurset 👉www.kursagenten.no/…/M6-REIKI-12-46-67-Kl-10-16Kr-4000-1685…

Varmt velkommen til Reikikurs og implementering av verktøyet som får deg til å skinne 💖🙏💖

PS. Vær rask, det er kun to ledige plasser og kurset er om bare 12 dager 🤩😍🤩

Varmt velkommen fra Grethe 💖🙏💖.

MindPower Helse Www.mindpowerhelse.no Tlf. 41387987 | 829 95 365 grethe@mindpowerhelse.no

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now