Tid for Reiki 💝


Hei og hopp, jeg håper du har hatt en fin sommer så langt 🌞

For mitt vedkommende har ferien vært fylt av sol, strand og fotballcup i Danmark med den fine flokken min ⚽. Heldigvis er det mange dager igjen av denne sommeren og jeg gleder meg til masse mer nytelse fra den🏖️

Så litt om planene for høsten, når den kommer Har du noe du ser frem til? Jeg personlig gleder meg til å hjelpe mange flere mennesker i klinikken og på telefonen samt å holde nye spirituelle og selvutviklingskurs, bl.a. Reikikurs og å ta varmt i mot mange nye "Reikistråler" 😍. Reikistråler er felles "nick-name" på mine Reiki elever, fordi de stråler av den vidunderlige energien fra Reiki for seg selv og omverden 💖🙏💖

Hva gleder du deg mest til de neste månedene? Har du planer for din egen utvikling? Jeg vil jo selvfølgelig anbefale deg å komme på Reikikurs, for Reiki gjør livet så mye enklere og magisk 😍 Reiki er både en energi og et verktøy som fremmer bedre helse, økt livskvalitet og hjelper deg der livet stanger. Og som om det ikke er nok, Reiki forsterker din medfødt 6. Sans, det er helt fantastisk 😍 Og du kan benytte Reiki på deg selv, familie, venner, klienter, dyr, planter og i situasjoner, uten å være låst til tid og rom.

Her er en oversikt over kommende Reikikurs: Uke 36: Reiki 1+2 den 2.-6.9. kl. 10-13.30 Uke 37: Reiki 2 den 11.-12.9. kl 11-15/16 Uke 39: Reiki 3 den 25.-26.9. kl. 11-15/16 Uke 41: Reiki 1+2 den 8.-11.10 kl. 17-22

Uke 43: Reiki 3 helg den 26.-27.10. kl. 11-15/16

Klikk her for mer info og påmelding

Har du planer om å gå et Reikikurs denne høsten? Kjenner du noen andre som er intressert i å lære Reiki? Tips dem om mine kurs🙏 Jeg har topp score på alle kursevalueringer og kan gjerne gi referanser om det er ønskelig 💖

Ps! Om et Reikikurs ikke er noe for deg, men du gjerne vil ha Reiki fra meg kan du bestille time på 413 87 987.Jeg kan gi deg Reiki via telefonen eller i klinikken etter hva som passer best for deg. Varmt velkommen skal du være til en helhetlig behandling med Reiki og styrkeprat 💖🙏💖

God August og fortsatt fin sommertid 🌞

Varm Reikihilsen fra

Grethe Røsnes

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now