God sensommer 🌞

Hei kjære venn 💖

Håper du har hatt en fin sommer og er klar for høsten og mørket som stadig tidligere brer seg over oss.

Personlig er jeg nok mest glad i sol, sommer og varme🌞 men tenker at de mørke og kalde månendene også har sin sjarm når det spraker i peisen, levende lys stråler på bordet og jeg koser meg med en kopp delig te, kaffe eller sjokolade mens pleddet hold meg varm i kosesofaen og jeg hører på lydbok eller ser på en god film på Netflix:🎬Der har du meg, i mørketiden, hvis jeg ikke holder kurs i Reiki eller ligger til lading med hendene mine som gir meg selv Reiki 🙏💖 Ukene mellom sommer og jul er også en fin tid for egenpleie og personlig utvikling med gode bøker, gruppesamlinger og kurs. Dere som har fulgt meg en stund vet sikkert at jeg anbefaler Reiki😍Jeg får rett og slett ikke sagt det nok:

Lær Reiki hvis dere vil ha det litt bedre i livet 🙏 Mange er faktisk litt slitne etter en travel sommerfeie, og har egentlig ikke ladet batteriet så mye som man ønsket fordi det er så man skal rekke i sine ferieuker. Og så setter hverdagen inn med tidlige morgener, stramme rutiner, stress. press og krav fra alle kanter. Selv den sterkeste kan knele litt opp i alt dette. Og noen har allerede har knekk i knærne fra livets skole. Da kan det være vidunderli gg med et (magisk) energiverktøy som både gir kraft, stryke og healing. De av dere som har fulgt meg en stund vet hva jeg snakker om. REIKI. REIKI. REIKI. En vidunderlig kur mot alt💖🙏💖 Eller det er ikke helt sant. Den kan ikke fjerne kroniske sykdommer,de må vi desserre leve med, men Reiki kan gjøre det lettere for oss. Lindre plager. Gi energi. Styrke.Osv. Reiki fikse mye, så lenge du vil det selv. Det er opp til deg og din frie vilje 🙏

Selv begynte jeg med Reiki i 2010 og det bli en lifechanger for meg. Hadde det ikke vært for at min første Reikilærer maste sånn på at jeg skulle begynne med det ville jeg aldri lært det. Takket være henne fikk jeg et magisk verktøy i hendene som hjalp meg med å "reise kjerringa" 😃 Og etter det ble jeg hekta.Derfor elsker jeg å gi Reiki og å lære bort Reiki til alle som trenger et fantastisk verktøy til å fikse livet. Jeg er både Reikiterapaut, Reikimester og Reiklærer.

Vil du vite mer? Kontakt meg på 413 87 987 eller meld deg på neste Reiki kurs: Reiki 1+2 den 11.-12.. og 18.-19. september

Du kan lese mer om kurset her:

Jeg lover deg at dette er en investering du aldri vil angre på💝 Varmt velkommen til 4 fantastiske dager og et liv etter det med gnistrende deilig Reikienergi 😍 Og Ps. passer ikke dagene over kan du kontakte meg for å se på andre alternativer. Jeg setter opp nye kurs så fort noen melder interesse

God sensommer med fortsatt varme dager og deilige kvelder 😍

Grethe 💖

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now