REIKIVIBRASJONER

Året er på hell og vi går inn i en kald periode som for mange betyr mye stress før hvilepulsen kan senke seg i årets siste uke. Hvis du vil gjøre noe godt for å ta vare på deg deg selv både i det kalde høstmørket og ever after kan du lese videre om mine tips:

1. Du kan komme til meg i klinikken og få en fantastisk oppelvelse for kropp og sjel med 60 minutter Reiki på benken. Det er en vidunderlig oppelvelse og som balsam for kropp og sinn. Reiki kan bla.a. gi deg energi, harmoni, smertelindring, reduksjon av plager, styrking av immunforsvar, økt intuisjon og forsterke alle andre metoder du bruker for egen helse og selvutvikling. Reiki er maigisk - bare spør alle Reikiutøvere du møter på din vei 💖 🙏💖

3 REIKIFAKTA: . 👉 Reiki er en høytvibrerende energi som løsner opp lavtvibrerende energi, altså blokkeringer, i mennesker, dyr og i situasjoner 👉Reiki er en av verdens mest praktiserte alternative behandlingsformer og tilbys på mange offentlige sykehus rundt i verden 👉 Du kan bruke Reiki til å gi deg selv egenbehandling, behandle andre og håndtere situasjoner. Og mye mer . 3 grunner til å få Reikibehandling eller lære Reiki: . 👉 Reiki = bedre helse 👉 Reiki = personlig utvikling 👉 Reiki = Økt livskvalitet

Jeg gir Reiki sammen med andre metoder som avspenningsøvelser, musikk, aroma og lett akupressur i klinikken. Jeg utfører også Reiki fjernhealing til dem som ikke har anledning til å komme i klinikken, av helsemessige grunner eller av praktiske årsaker. Energimessig er effekten den samme, forskjellen er den terapautiske virkningen av å ligge på benken og få Reiki direkte fra hendene.

REIKIINTRODUKSJON

Er du nysjerrig på Reiki, hva det er og hvordan det virker? Da er du velkommen til denne Reiki introduksjonskvelden. Du vil lære litt om Reiki, hva det er og hvordan det virker, dere vil få hjerteinnvielse, gruppehealing og deretter individuelle prøvebehandlinger på 15 minutter pr. prs. . Det kan være for en konkret smerte, for å få energi, finne roen og booste immunforsvaret. Denne introduksjonen er for deg som vurderer å bestille en Reikitime for behandling av deg selv, og for deg som vurderer å melde deg på et Reikikurs men er usikker på det er riktig for deg.

Prisen er kr. 180 inkl. te/kaffe og lett servering. Betales med vips etter bekreftet påmelding. Dato og tid:

  1. Alternativ 1: Onsdag 20.11.kl 13-16

  2. Alternativ 2: Mandag 25.11 kl. 18-21

Antall plasser er begrenset og de 6 første påmeldingene pr dag er sikret plass. Varmt velkommen til Reiki workshop 💖🙏💖 REIKIKURS. Reiki er for alle, uavhengig av evner, forkunnskaper, tro og religion. Det eneste du må gjøre er å komme på kurs og bli sertifisert utøver 💝 I Desember holder jeg årets siste Reikikurs, og ikke minst det siste kurset til en svært lav pris. . Noen grunner til å melde seg på dette kurset: . 👉 Nivå 1 og 2 samlet 👉 Original japansk Reiki 👉 Vestlig Reiki 👉 Lav pris, kun 4000 ut 2019. (Fra 2020 øker prisen til 5000,-) 👉 Komplett kompendium 👉 Kun gode referanser

For mer informasjon om dette kurset, og å melde deg på kan du følge denne linken: Reiki 1 + 2 Her finner du også en oversikt over flere kurs som holdes i 2020. Blandt annet et kurs i Åndelig utvikling der du lærer alt om din 6. sans og hvordan bruke den i hverdagen. Her er link til mer informasjon og på melding til dette kurset: MindPower - et kurs i åndelig utvikling

MESTRINGSKURS FOR UTBRENTE OG LIGNENDE TILSTANDER

I Januar starter jeg opp et mestringskurs for alle som kjenner seg utbrent pga stress og nedbrytede faktorer. Gruppen går på dagtid og passer for deg som er sykemeldt, på AAP eller er ufør. Som deltager i gruppen vil du få en del verktøy til å mestre utmattelse, destruktive tanker, angst og depresjon. Fordi MindPower Helse er et alternativt tilbud vil opplegge basere seg på en del alternative teknikker og øvelser i tillegg til tradisjonell psykologi. Gruppen ledes av undertegnede, med assistanse fra en sosionom.

Praktiske opplysninger:

Dato: 9.1./ 23.1. / 6.2. / 20.2. / 5.3. kl. 11 - 13.30 Pris: kr. 1500 pr. prs.

Påmeldingsfrist: 20.12.2019

Betalingsfrist: 8.1.2020 Påmelding: Mail til grethe@mindpowerhelse.no eller SMS til 413 87 987

Husk å skrive hva du melder deg på til, da det er flere kurs å velge mellom :)

Varmt velkommen til Reikitime eller kurs 🙏

Varm Reikihilsen fra Grethe 💝

Varmt velkommen fra Grethe 💖🙏💖.

MindPower Helse Www.mindpowerhelse.no Tlf. 41387987 | 829 95 365 grethe@mindpowerhelse.no

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now