Invitasjon til kurs 4.12. Chakraoljer med lyd og vibrasjoner

Hvilken av dine chakarer er i balanse / ubalanse? Kom på kurs og hvordan PhytoSonus eteriske chakaraoljer kan balansere din aura og dine chakra Bli med på en reise i din egen kropp ved hjelp av disse kraftfulle oljene som du kan bruke på deg selv for egen helse og som en del av ditt behandlingstilbud. Kom sammen med likesinnede og opplev nyheter innen produkter med LYD fra blomster, krystaller og farger. Kurset varer i 3 timer og har fokus på Chakra 1-7 og de 5 nye halvtonene. DU LÆRER:
 • Å balansere og styrke aura og chakra

 • Inngående kunnskap om chakraenes betydning

 • Å forstå din aura og chakraer

 • Å heale med chakraoljer

DU FÅR:
 • Cakraanalyse og stemmetest for å finne din sjelstone og chakraer som må balanseres

 • Balansering av din aura

 • Balansering av dine chakra

 • Komplett kompendium

MÅLGRUPPE: Kurset er for alle som er interessert I å fremme bedre helse for seg selv og evnt. for andre. Oljene kan Benyttes alene og som et ekstra Verktøy for å supplere / forsterke andre terapiformer. Enten du er kjent med chakraer eller ikke er du velkommen til å prøve denne behandlingen på deg selv under dette kurset . KURSHOLDER: Kurset holdes av Sidsel J. Svestad, Florachology Norway . Sidsel er den første sertifiserte PhytoSonus og GemSonus terapauten i Norge og har brukt dette unike konseptet siden 2008. Sidsel kurser terapeuter og andre innen PhytoSonus og GemSonus slik at mange flere kan få glede av denne nye og spennende terapiformen ved å balansere aura, chakraer og meridianere med disse produktene. Dette er bare noe av det du vil få oppleve under kurset som åpner for en videre personlig utvikling. PRAKTISK INFO Når: Onsdag 4. desember kl.17.30- 20.30 Pris: kr. 350 inkl. kurskompendium, chakra analyse, kaffe/ te. Gratis parkering utenfor, og busser fra alle himmelretninger i umiddelbar nærhet Trenger du overnatting? Vi er nabo med Quality Olavsgaard Hotel hvor man kan bo for natten, utover det er det flere andre hotell og mange Air Bnb muligheter i distriktet :) Varm velkommen på et kurs i naturens magiske kraft for oss :)

MÅLGRUPPE: Kurset er for alle som er interessert i å fremme bedre helse for seg selv og evnt. for andre. Oljene kan Benyttes alene og som et ekstra Verktøy for å supplere / forsterke andre terapiformer. Enten du er kjent med chakraer eller ikke er du velkommen til å prøve denne behandlingen på deg selv under dette kurset .

PÅMELDING

Riktig god desember, advent og førjulstid :)

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now