Intervju i The Reiki Chronicle PodcastJeg har blitt beæret med et intervjuet i The Reiki Chronicle podcast og fikk da dele noen av mine fantastiske Reikihistorier og opplevelser. Jeg elsker Reiki, og det jeg kan dele av mine Reikierfaringer høres ut som et eventyr, men det er sant, og det er derfor jeg definerer Reiki som magisk. Det er alltid litt pinlig å høre på sev i en podcast, radio eller tv, og jeg høres helt sikkert ut som jeg har det fryktelig travelt i dette intervjuet, men det er jo så mye å få sagt 🙈.😂 Men de som har vært på et av min ekurs vet at jeg bli veldig entusiastisk når jeg snakker om Reiki.


Det skal også nevnes at jeg fikk en solid dose Reiki fra mine elever og meg selv intervjuet, så det er ikke rart jeg snakket inn og ut pusten 😂 Vil du høre noen av mine fantastiske Reikihistorier? Da kan du høre her: https://anchor.fm/CosmicAngel555/episodes/The-Reiki-Chronicles--with-guest-Grethe-Rosnes-em8ksu

Ha en magisk 11.11.2020 - dette er dagen for å manifistere dine drømmer 🦋🌈💝

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now