Lag din egen ansiktskrem
Visste du at det egentlig er superlett å lage sin egen helt naturlige ansiktskrem? Om du vil ha den 100% naturlig kan du bruke økologisk kokosolje (fast) sammen med oljer som er bra for huden din. Kjapt om kokos:

Kokosfett framstilles ved at man utvinner kokosmelk fra kokosnøtta. Dette tørkes og males til kopra. Det har et høyt innhold av Laurinsyre som har antibakteriell virkning, laurinsyre finner man blant annet i morsmelk, det er også et essensielt næringsstoff for både barn og voksne. Kokosolje er blitt kjent som et mirakelprodukt, som kan brukes til alt! Ikke bare i maten men også for å gi fuktighet til hud, hår og negler – samt mange andre bruksområder.


Jeg skal dele mange oppskrifter med deg på produkter med blandt annet kokos og oljer.


I dag skal du få se hvordan jeg lager min hudkrem :)


For denne oppskriften trenger du fast økologisk kokosoljer, eller du kan bruke en helt nøytral ansiktskrem om du foretrekker det. I tillegg trenger du oljer som er sunne og gode for huden din. Jeg har i denne varianten valgt Frankinsence, Melissa, Peppermynte og Lavendel Alle disse oljene har kraftige egenskaper som på hvert sitt vis er fantastiske for huden din, og kroppen din ;) Lavender: Pleier og forebygger tørr hud Frankinsence: Bremser utvikling av alderstegn, omtales som verdens beste anti-aging Melissa : Virker foryngende på huden og gir en frisk, positiv følelse. I dagens oljekrem brukte jeg en blanding av hudkrem og kokosolje sammen med oljene du ser på bildet over og den ble veldig god :)

Om du vil bestille doTERRA oljer til din neste hudkrem kan du gjøre det her: https://www.mindpowerhelse.no/kjope-oljer-fra-meg Ps. I hele Desember får du Frankinsence GRATIS om du handler for 200PV. I tillegg er det 25% rabatt på Melissa oljen. Begge disse to er de råeste og dyreste oljlene (dronningen og kongen av eteriske oljer) og derfor er det gull verdt å benytte Kontakt meg for hjelp om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet :)


Lykke til med din hudkrem :)Grethe 🌸

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

MindPower Helse Reikispesialist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now