TJENESTER

MindPower Helse tilbyr både Teletjenester og Klinikktimer med følgende alternativ behandling: 

 • Reikiterapi

 • Wiplash & lockfoot terapi

 • Samtaleterapi
   

TELETJENESTER

Om du ikke kan komme til klinikken utfører jeg Reiki som en fjernbehandling på telefon slik at du kan sitte komfortabelt og godt i ditt eget hjem og ta i mot Reiki healing fra meg, uansett hvor i verden du bor.  En samtale var i inntil 60 minutter og koster kr. 700,-  inkludert en styrkende veiledende samtale. Du kan også ringe uten forhåndsavtale på tlf. 829 95 365, denne tjenesten koster kr. 26 pr. minutt og vi snakker så lenge du selv ønsker. 

 

KLINIKKEN 

Sentralt på Romerike, mellom Oslo, Nittedal, Lillestrøm finner du  meg, i MindPower Helse klinikken.  Her tar jeg i mot: 

 • Damer og barn i alle aldre. Mindreårige må ha med foresatte ved første time

 

Behandlingsformer:

 • Reiki energibehandling

 • Coaching og mentaltrening

 • Åndelig og intuitiv veiledning

   

Målgruppe :

Reiki:

For alle som ønsker alternativ/supplementær behandling for å linde og/eller redusere omfanget av plager og smerter som demper livskvaliteten. 

Samtaler og Coaching: 

For alle som ønsker å komme ut av en stagnert, fastlåst eller nedbrytende tilstand. 

 

Generelt: 

For alle behandlinger benyttes Reiki, uansett hvilken plager du har.  

Det er imidlertid viktig at du går til legen før du kommer hit dersom du har ukjente plager, slik at du får en nødvendig medisinsk oppfølging i tillegg til supplerende alternativ behandling i form av Reiki og .andre tjenester.  

Les mer på de følgende sider for mer info om behandlingsformer,  eller kontakt meg for timebestilling eller en veiledende samtale på telefonen. 

 

NB!

Dette er alternativ behandling som aldri skal erstatte medisinsk behandling ordinert av lege.

Reiki healing og øvrige tjenester er supplementærbehandling som kan benyttes i kombinasjon med medisinsk behandling for å lindre og/eller redusere omfanget av smerter og plager. Loven om markedsføring av alternative tjenester begrenser imidlertid beskrivelser utover dette da det er forbud å indikere at alternativ behandling kan virke, behandle, helbrede, bekjempe, motvirke, kurere plager eller ha noen form for effekt.   ​Mitt råd til alle som måtte lure på om det virker: Prøv det og se hvordan det fungerer for deg ;) Om du ønsker å lese mer om akkurat dette kan du gå til Forbrukertilsynet.no 

 

MindPower Helse Energi & Naturterapi
Tlf. 413 87 987 | 829 95 365 | grethe@mindpowerhelse.no